Informatie voor professionals in voedsel en groen

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over
Record nummer 1793575
Titel artikel 10. Multi-niveau latente klasse analyse: met een toepassing bij het simultaan clusteren van landen en consumenten
Vertaalde titel Latent class analysis
Auteur(s) Vermunt, J.K. ; Bijmolt, T.H.A. ; Paas, L.J.
Tijdschrifttitel Ontwikkelingen in het marktonderzoek : jaarboek... / MarktOnderzoekAssociatie
Deel(Jaar)Nummer (2006)jaarboek
Paginering 161 - 173
Annotatie(s) Fig.; tabs.; 23 refs.; Summary (nl, en)
Op papier Haal het document, vind aanverwante informatie of gebruik andere SFX-diensten
Trefwoorden (cab) marketing / marktonderzoek / consumenten / modellen / gegevensanalyse
Rubrieken Marketing-onderzoek
Publicatie type Artikel
Taal Nederlands
Toelichting In dit artikel bespreken de auteurs latente klasse analyse, een model gebaseerde clustertechniek. Speciale aandacht wordt besteed aan een voorgestelde uitbreiding van latente klasse analyse, die gebruikt kan worden voor de analyse van multi-niveau gegevens, zoals gegevens van respondenten die gegroepeerd kunnen worden in postcodes, van klanten gegroepeerd in filialen of van consumenten gegroepeerd in landen. Het multi-niveau model wordt geïllustreerd met een toepassing waarin consumenten worden geclusterd op basis van hun portfolio aan financiële producten en landen op basis van de verdeling van consumenten over de verschillende segmenten. De auteurs bespreken zowel de marketingimplicaties van de bevindingen als de bredere toepassing van het multi-niveau latent klasse model voor marktonderzoek
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.