Informatie voor professionals in voedsel en groen

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over
Record nummer 2050925
Titel Topsectoren in beeld : ontwikkeling van de innovativiteit van de topsectoren in najaar 2012-voorjaar 2013
toon extra info.
S.T. Doove MSc en dr. Y.M. Prince
Auteur(s) Doove, S.T. ; Prince, Y.M.
Uitgever Zoetermeer : Panteia
Jaar van uitgave 2014
Pagina's 1 online resource (77 pagina's) illustraties
Annotatie(s) Rapportnummer A201401
ISBN 9789037100006
Online full text
Trefwoorden (cab) overheidsbeleid / economische sectoren / landbouwsector / particuliere sector / innovaties / kennisoverdracht / analytische methoden
Rubrieken Economische sectoren
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Zicht op eerste ontwikkel ingen in de innovat iviteit van de topsectoren In zowel het voorjaar 2013 als het najaar 2012 heeft een meting onder bedrijven in het Nederlandse Topsectorenpanel plaatsgevonden waarin diverse indicatoren van innovativiteit zijn meegenomen. Voor het grootste deel betreft het in beide metingen dezelfde indicatoren, waardoor we in staat zijn de eerste ontwikkelingen in de innovativiteit van de topsectoren in beeld te brengen. Het betreft indicatoren die zicht geven op de innovatie-inputs, het innovatieproces en de innovatie-outputs. In dit rapport worden de eerste ontwikkelingen in de innovativiteit van de topsectoren in de periode najaar 2012-voorjaar 2013 gepresenteerd, alsmede de aanvullende indicatoren die in 2013 voor de topsectoren voor het eerst gemeten zijn.
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.