Groenekennis

  • externe gebruiker (Let opwarning)
  • Log in as
Record nummer 2233583
Titel Voor Natuur
Uitgever Utrecht : InnovatieNetwerk
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 4 p
Online full text
Publicatie type Brochure
Taal Nederlands
Toelichting Privé of professioneel willen steeds meer mensen iets doen voor of met de natuur. Voor natuurorganisaties en overheden is deze betrokkenheid natuurlijk van groot belang. De bezoekersaantallen van natuurgebieden zijn nog altijd hoog maar er is wel een verminderd draagvlak voor bijvoorbeeld natuurbeleid. Ook door het teruglopen van inkomsten is het van belang manieren te vinden om deze betrokkenheid ook economisch in te zetten. Het is tijd voor een hernieuwde verbintenis tussen mens en natuur en te experimenteren met nieuwe vormen van betrokkenheid. VoorNatuur is het innovatieplatform voor de natuur; een knooppunt voor mensen en organisaties die werken aan natuurinnovaties, altijd met meerwaarde voor de natuur zelf. VoorNatuur stimuleert de concrete samenwerking tussen overheden, natuurorganisaties, betrokken ondernemers, burgers en onderwijs. InnovatieNetwerk nam het initiatief voor VoorNatuur en werkt samen met partners via verschillende concepten aan natuurinnovaties op het gebied van financiering, draagvlak en promotie.
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.