Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Bijlsma
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Toenemende vraag naar gevorderde ICT-vaardigheden bij teleleren \ Agro informatica : tijdschrift van de Vereniging voor Informatici werkzaam in de Agrarische Sector [Artikel]
Bijlsma, A. \ 2001
Uitleg van de wijze, waarop 'distance learning' plaats vindt
help
Nederlands onderzoek: geen zee te hoog! : stand van zaken van het Nederlands zee- en kustonderzoek [Boek]
Bijlsma, A. \ Gier, A.M. de \ Klerk, B.A.S. de \ 1998
KNAW onderzoek
help
Versterking rivierdijken niet zonder MER \ Natuur en milieu : maandblad van de Stichting Natuur en Milieu [Artikel]
Bijlsma, A. \ Housz, H.I. \ 1991
Kritische beschouwing van rivierdijkverhogingen met een pleidooi voor het opstellen van een Milieu Effect Rapportage bij dergelijke ingrepen op het landschap
help
Biologie en ontwikkelingssamenwerking : uitslag van een onderzoek naar de biologische expertise in Nederland met betrekking tot ontwikkelingslanden [Boek]
Bijlsma, A. \ Brocades Zaalberg, R.W. \ Feekes, F. \ Endedijk, G.J. \ Kapteijn, J.M. \ Konijn, C.V. \ 1988
help
Integraal waterbeheer : een nieuwe aanpak : symposium 1986 : stand van zaken 1988 [Congresverslag]
Bijlsma, A. \ 1988
help
Stimuleringsgelden van belang voor biologen : een overzicht van stimuleringsgebieden van de overheid, die van belang zijn voor de financiering van biologisch onderzoek [Boek]
Bijlsma, A. \ Cock Buning, T. de \ Kastelein, P. \ 1987
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.