Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Dekking
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Waterschapsbelastingen 2019 : het hoe en waarom [Boek]
Dekking, W. \ 2019
Met cijfers en achtergrondinformatie geeft dit boekje meer inzicht in de waterschapsbelastingen in 2019.
help
Waterschapsbelastingen 2017 : het hoe en waarom [Boek]
Ligthart, C. \ Dekking, W. \ 2017
In dit boekje vindt u achtergrondinformatie over de waterschapsbelastingen.
help
Historische schets ontwikkeling belastingstelsel waterschappen \ Water governance [Artikel]
Dekking, W. \ Havekes, H. \ 2015
In dit artikel wordt stilgestaan bij de historische ontwikkeling van het belastingstelsel van de waterschappen
help
De waterschapsbelastingen in 2014 : waarom heffen de waterschappen belasting en wat doen ze ermee? [Boek]
Dekking, W. \ Voort, M. van der \ 2014
De waterschappen zorgen in Nederland voor goed regionaal en lokaal waterbeheer. Hun taak bestaat uit bescherming bieden tegen hoogwater, zorgen voor voldoende water van goede kwaliteit en uit het zuiveren van afvalwater. Elk waterschap heeft een eige ...
help
Lijn in bedrijfsvergelijking : geactualiseerde afspraken voor bedrijfsvergelijking en interne sturing van waterschappen [themanummer: Waterschappen en hun bedrijfsvoering] \ Het waterschap : veertiendaags tijdschrift voor waterschapsbestuur en waterschapsbeheer [Artikel]
Dekking, W. \ 2002
Op basis van het BBP (Beleids- en beheerproces bij waterschappen) heeft de Unie van Waterschappen een stelsel van afspraken ontwikkeld (BBP-afspraken) die fungeren als raamwerk voor de systemen van bedrijfsvergelijking voor waterschappen. De afsprake ...
help
Managementinformatie bij waterschappen : waterschappen op koers met managementinformatie(systemen) ; verslag van het congres in Hotel Lapershoek, Hilversum \ Het waterschap : veertiendaags tijdschrift voor waterschapsbestuur en waterschapsbeheer [Artikel]
Dekking, W. \ 2002
Waterschappen oriënteren zich vrij massaal op de markt van de managementinformatiesystemen en zijn op zoek naar ervaringen van collega-waterschappen met deze systemen. Tijdens het congres is op verschillende manieren een beeld is gegeven van de wijze ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.