Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Fortuin
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Voeding voor vitale 50-plussers [Boek]
Jong, L. de \ Fortuin, F. \ Lahiri, S. \ 2012
Goede voeding kan helpen ouderdomskwalen te voorkomen, ook voor wie al 50-plus is. En tot die categorie behoren steeds meer mensen, in Nederland en daarbuiten. Volop kansen voor productontwikkeling dus.
help
Sport en voeding: een wereld te winnen [Boek]
Jong, L. de \ Fortuin, F. \ 2011
Sportvoeding is aan een opmars bezig. Waren sportdranken en energierepen er 10 jaar geleden vooral voor topsporters, tegenwoordig doen ook steeds meer amateurs er hun voordeel mee. Tegelijkertijd neemt de kennis over nutriënten, hun gezondheidseffect ...
help
To claim or not to claim [Boek]
Klijsen, H. \ Fortuin, F. \ Jong, L. de \ Stichting Food Valley \ 2010
Verslag van een themabijeenkomst welke als doel had om de sector concrete handvatten aan te reiken voor het aanvragen én realiseren van een gezondheidsclaim.
help
Bescherming en exploitatie : van intellectueel eigendom [Boek]
Jong, L. de \ Fortuin, F. \ 2010
Hoe bescherm je je intellectueel eigendom en hoe zorg je er voor dat je bedrijf optimaal profiteert van innovatie? Daarover ging het symposium dat de stichting Food Valley op 21 april 2010 organiseerde samen met Nederlandsch Octrooibureau en de Neder ...
help
Lekkere bakkerijproducten, verantwoord vet [Boek]
Jong, L. de \ Fortuin, F. \ 2010
Tijdens het symposium 'Lekkere bakkerijproducten, verantwoord vet' dat de stichting Food Valley, de Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie (VBZ) en de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB) in maart 2010 organiseerden, bleek dat er ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.