Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 4 / 4

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Hofman
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Vliegles voor jonge hennen : Familie Weijers breidt uit met opfokstal met Nivo Varia \ De pluimveehouderij [Artikel]
Hofman, G. \ 2007
Pluimveehouders echtpaar Weijers presenteert de nieuwe opfokstal. Hier kunnen na realisatie 60.000 hennen worden opgefokt
help
Vrees voor 15 mei: gaan Freilandhennen scharreleieren leggen? \ De pluimveehouderij [Artikel]
Berendsen, S. \ Hofman, G. \ 2006
Vanaf 15 mei leggen alle Freilandhennen een scharrelei... Dat is de angst nu het er naar uitziet dat de dieren lang moeten binnenblijven wegens de aanhoudende AI-dreiging. Het Freilandsysteem dreigt zo de dupe te worden van de ophokplicht. Het markta ...
help
Vierfasen-voerprogramma verhoogt stabiliteit in de darm: problemen met natte mest bij vleeskuikenhouders. 3 \ De pluimveehouderij [Artikel]
Hofman, G. \ 2004
Veel vleeskuikenbedrijven kampen sinds de wintermaanden met nat strooisel in de stal. Verteringsproblemen lijken een belangrijke oorzaak van de problematiek te zijn. Een voedingsdeskundige vertelt hoe voermaatregelen kunnen bijdragen aan een oplossin ...
help
Marianne en Henny Koebrugge : betere mestafzet dankzij biologische producten \ De pluimveehouderij [Artikel]
Hofman, G. \ 2000
Vermeerderingsbedrijf met 20.000 moederdieren probeert met biologische producten de kwaliteit van de mest te verbeteren. Tevens heeft dit een gunstig effect op de diergezondheid
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.