Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Voskuil
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Sector aan vooravond van veiligheidsslag \ Groenten & fruit magazine : maandblad voor de tuinbouwondernemer [Artikel]
Voskuil, P. \ 2010
Een nieuwe, op maat gemaakte Arbo-catalogus is voor Stigas en de arbeidsinspectie het startpunt van een groot offensief tegen bedrijfsongevallen in de groenten- en fruitsector. Onwetendheid, routine en economische motieven zetten nog te vaak een rem ...
help
Franchise is het nieuwe toverwoord \ Groenten & fruit magazine : maandblad voor de tuinbouwondernemer [Artikel]
Voskuil, P. \ 2010
En het nieuwe toverwoord is... franchise. Onlangs presenteerde de Rabobank de tuinderstudie Beter met minder met daarin een pleidooi voor de invoering van een franchisemodel in de groentesector. Maar wat is franchise eigenlijk en welke voordelen bied ...
help
Jaar van de waarheid voor groen onderwijs : offensief tegen personeelstekorten in de sector naar climax \ Groenten & fruit magazine : maandblad voor de tuinbouwondernemer [Artikel]
Voskuil, P. \ 2010
Reclamespotjes op MTV, op YouTube, nieuwe internetsites, speciale wervingstijdschriften, open dagen : in 2010 gaat er meer geld dan ooit naar het werven van leerlingen voor het groen onderwijs. Miljoenen. Toch dreigen er grote personeelstekorten in d ...
help
'Zonder stickertje verkoopt net zo goed' \ Groenten & fruit magazine : maandblad voor de tuinbouwondernemer [Artikel]
Voskuil, P. \ 2010
Met allerlei labeltjes of stickertjes op hun producten proberen telers aan te tonen dat ze duurzamer bezig zijn dan anderen. Zo'n keurmerk is de kroon op het werk, zegt de een. Een gimmick, zegt de andere.
help
Vuurpijlendiscussie laait ieder jaar weer op \ Groenten & fruit magazine : maandblad voor de tuinbouwondernemer [Artikel]
Voskuil, P. \ 2009
'Kas vat vlam met oud en nieuw'. Elke jaarwisseling is het wel weer ergens raak. De grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland stelt daarom per 1 januari 2010 het gebruik van niet brandbaar doek bij nieuwbouw en vervanging van kassen verplicht
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.