Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Farla
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Groene begraafplaatsen : van oude gebruiken naar nieuwe noden \ Groencontact [Artikel]
Vermander, C. \ Druart, H. \ Farla, N. \ Storms, J. \ Vande Kerckhove, A. \ Decock, A. \ 2012
"De begraafplaats is één van die zeldzame plaatsen die zich vandaag weten te onttrekken aan de gebruikelijke ruimteclaims die voortkomen uit private belangen. Logisch, want als 'ruimte van verlies' - verlies van tijd, macht, middelen - valt er op de ...
help
De vergeten transportsectoren : vermindering CO2-emissie luchtvaart, vrachtvervoer en scheepvaart \ Milieu : opinieblad van de Vereniging van Milieuprofessionals [Artikel]
Hoen, A. \ Wortman, S. \ Farla, J. \ 2010
De sector verkeer en vervoer moet aanzienlijk minder broeikasgas uitstoten om de Nederlandse klimaatdoelen te halen. Voor het personenautoverkeer zijn de oplossingsrichtingen veelvuldig onderzocht. Aan de luchtvaart, het vrachtvervoer over de weg en ...
help
Het innovatiesysteem voor de glastuinbouw in 2020 [Boek]
Alkemade, F. \ Hekkert, M. \ Farla, J. \ 2010
Welke veranderingen in het innovatiesysteem rond de glastuinbouw zijn nodig om op de langere termijn een vitale sector te waarborgen. De leidende onderzoeksvraag is dit rapport is ; hoe ziet een goed functionerend innovatiesysteem van de Nederlandse ...
help
Genoeg opties om het klimaatprobleem te reduceren \ Geografie [Artikel]
Hekkert, M. \ Farla, J. \ 2008
Er zijn allerlei technische mogelijkheden voorhanden om de uitstoot van CO2 te verminderen, vooral bij productie en gebruik van energie. Ze variëren van beperking van het aantal autokilometers tot schonere technieken als kolenvergassing. Stephen Paca ...
help
PETRA: Europese dimensie voor agrarisch onderwijs [Programme for Education and Training] \ Agrarisch onderwijs : onafhankelijk maandblad [Artikel]
Farla, T. \ 1992
Vernieuwende initiatieven voor beroepsgerichte scholing en training in alle beroepssectoren
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.