Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 8 / 8

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Grood
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Ontginningsgeschiedenis van mergelgroeven : opmerkingen bij twee artikelen in het Natuurhistorisch Maandblad \ Natuurhistorisch maandblad [Artikel]
Grood, E. de \ Blaauw, H. \ 2005
Twee artikelen verschenen van de hand van Silvertant (2003, 2005) over de ontstaansgeschiedenis van het gangenstelsel in de Sint Pietersberg. Aan het onderzoek ligt omvangrijk veldwerk ten grondslag. Dit artikel refereert aan onderzoek van Wijnen (Va ...
help
De zilveren sok : memorie van groei en bloei van de Studiegroep Onderaardse Kalksteengroeven \ Natuurhistorisch maandblad [Artikel]
Grood, E. de \ 2003
Werkzaamheden van 25 jaar Studiegroep Onderaardse Kalksteengroeven behorend tot het Natuurhistorisch Genootschap
help
Berging en transport van de nieuwe mosasaurusvondst \ Natuurhistorisch maandblad [Artikel]
Schulp Schulp, A.S. \ Graaf, D.T. de \ Grood, E. de \ 2000
help
Vivat Mosasaurus : over het plan om de Mosasaurus op een nieuwe en verrassende wijze in de hal van het Natuurhistorisch Museum te Maastricht te presenteren \ Natuurhistorisch maandblad [Artikel]
Grood, E. de \ 1995
help
De belangrijkste archeologische activiteiten van de AWN-afdeling 17 : Zuid-Veluwe en Oost Gelderland \ Westerheem : tweemaandelijks orgaan van de Archeologische Werkgemeenschap voor Westelijk Nederland [Artikel]
Grood, J.N.M. de \ 1984
help
Rondom de Brink \ Westerheem : tweemaandelijks orgaan van de Archeologische Werkgemeenschap voor Westelijk Nederland [Artikel]
Grood, J.N.M. de \ 1984
Een verkenning naar de ontwikkelingsgeschiedenis van het buurtje Halle, Bennekom, naar aanleiding van een archeologisch onderzoek in 1980 en 1981.
help
Handleiding voor medewerkers aan de inventarisatie van vleermuizen in de Zuidlimburgse mergelgroeven [Boek]
Grood, E. de \ Glas, G.H. \ 1982
help
Zuid - Limburg [Boek]
Grood, E. de \ Herberghs, L. \ Minis, A. \ 1977
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.