Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Holsink
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Met de Krukel op inspektie \ Waddenbulletin [Artikel]
Holsink, M. \ Revier, H. \ 1993
Reportage van een surveillancevaart in het middengedeelte van de Waddenzee; zowel de naleving van verschillende wetten als de ontwikkeling van flora en fauna wordt gevolgd
help
Een nieuwe PKB - de Waddenzee : moeten we daar wat mee? \ Waddenbulletin [Artikel]
Holsink, M. \ 1992
help
Windenergie in het waddengebied van Niedersachsen \ Waddenbulletin [Artikel]
Abrahamse, J. \ Holsink, M. \ 1989
help
Windenergie in het waddengebied van Schleswig - Holstein \ Waddenbulletin [Artikel]
Abrahamse, J. \ Holsink, M. \ 1988
help
'Loos' - alarm \ Waddenbulletin [Artikel]
Havinga, S. \ Holsink, M. \ Meijer, L. \ 1988
Effecten van in de Waddenzee geloosde afvalolie op de organismen in dit water. De regeling voor het inzamelen van afvalolie in havenontvangstinstallaties blijkt in de praktijk vragen op te roepen
help
Geen rituele dans van milieufreaks \ Waddenbulletin [Artikel]
Holsink, M. \ 1988
Enige diskussiepunten en de conclusies van een congres (Wageningen, 10 februari 1988) over de vraag of er een speciale wettelijke regeling voor het Nederlandse waddengebied moet komen
help
Energie en wetten \ Waddenbulletin [Artikel]
Holsink, M. \ Lambers, K. \ 1987
Over de ontbrekende of ontoereikende wetgeving om het milieu in de Noordzee en Waddengebied te beschermen tegen gevolgen van opsporen, winnen en transport van olie en gas en het gebruik van vrijkomende ruimtes voor opslag van materiaal
help
Windenergie in het Deense waddengebied \ Waddenbulletin [Artikel]
Abrahamse, J. \ Holsink, M. \ 1987
help
ULV's [ultra-lichte vliegtuigjes] in het waddengebied \ Waddenbulletin [Artikel]
Holsink, M. \ 1987
help
Rookgordijnen rond de kruitfabriek [in de Lauwersmeer] \ Waddenbulletin [Artikel]
Holsink, M. \ 1986
help
Windenergie in het Waddengebied \ Waddenbulletin [Artikel]
Abrahamse, J. \ Holsink, M. \ 1986
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.