Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Kiekens
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Sla : bemesting beinvloedt bodempolulatie \ Proeftuin nieuws [Artikel]
Vergote, N. \ Moerman, S. \ Kiekens, L. \ Geeraert, B. \ 1997
Stikstofbemesting bij sla onder glas als bodemverbeteraar
help
Veldsla : advies voor stikstofbemesting geen eenvoudige zaak \ Proeftuin nieuws [Artikel]
Vergote, N. \ Loo, R. van \ Kiekens, L. \ 1996
In de teelt van veldsla speelt stikstofbemesting en stikstofvoorraad een zeer belangrijke rol. Enerzijds is het noodzakelijk voor de kwaliteit en produktie van het gewas, anderzijds is het medebepalend bij het nitraatgehalte in het gewas, de reststik ...
help
Stikstofbemesting bij herfstbloemkool \ De boer en de tuinder : weekblad van de Belgische boerenbond [Artikel]
Demeulenare, A. \ Kiekens, L. \ 1993
De doelstelling van het onderzoek was de invloed na te gaan van: a) de aard van de stikstofbemesting, b) de manier van bijbemesten (bijbemesten in een of twee keer), c) de hoeveelheid (100/200kg N/ha), d) de opbrengst en de kwaliteit van het gewas en ...
help
Herfstsla onder glas : stikstofbemesting en nitraatproblematiek \ Proeftuin nieuws [Artikel]
Vermes, A. \ Kiekens, L. \ 1993
help
Het gebruik van kalkmeststoffen in de tuinbouw \ De boer en de tuinder : weekblad van de Belgische boerenbond [Artikel]
Kiekens, L. \ 1990
help
Chemical activity and biological effect of sludge-borne heavy metals and inorganic metal salts added to soils \ Plant and soil : international journal on plant - soil relationships [Artikel]
Kiekens, L. \ Cottenie, A. \ Landschoot, G. van \ 1984
help
Speciation of heavy metals in soils based on charge separation \ Plant and soil : international journal on plant - soil relationships [Artikel]
Camerlynck, R. \ Kiekens, L. \ 1982
help
Adsorption and desorption of copper in soils \ Mededelingen van de Faculteit Landbouwwetenschappen / Rijksuniversiteit Gent [Artikel]
Kiekens, L. \ Cottenie, A. \ Wijndaele, M. \ 1982
help
Het gebruik van zuiveringsslib in de landbouw: voordelen, nadelen en richtlijnen \ Landbouwtijdschrift [Artikel]
Maele, F. van de \ Verloo, M. \ Kiekens, L. \ 1981
De vraag naar algemeen toepasbare richtlijnen voor het gebruik van zuiveringsslib in land- en tuinbouw dringt zich op. Uit gegevens van de slibsamenstelling volgt dat het gehalte aan zware metalen in uitzonderlijke gevallen extreme waarden kan aannem ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.