Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Koulil
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Zorgboerderijen en de invulling van de WMO in uw gemeente [Boek]
Koulil, M. van \ Heijden, M. van der \ ZLTO \ 2011
Informatie uit het Informatieblad Zorgboerderijen met voorbeeld van gemeente Peel en Maas over hoe gemeentes om kunnen gaan met WMO en zorglandbouw.
help
Informatiebladen voor zorglandbouwsector over expertise m.b.t. cliëntproblematiek [Boek]
Koulil, M. van \ 2010
Informatieblad met een overzicht waar zorgboeren terecht kunnen met vragen over hoe om te gaan met autisme, ontwikkelingsstoornissen, dementie en niet aangeboren hersenletsel.
help
Publicatierapport resultaat inventarisatie betekenis veranderingen in zorgstelsel voor zorglandbouwsector [Boek]
Koulil, M. van \ Valkenburg, M. van \ 2010
De diverse veranderingen in het zorgstelsel hebben ook consequenties voor de zorglandbouwsector. Om scherper in beeld te krijgen wat de diverse veranderingen in het zorgstelsel betekenen voor de zorglandbouwsector en wat hiervan nader aandacht behoef ...
help
Informatieblad voor zorglandbouwsector over veranderingen in zorgstelsel [Boek]
Koulil, M. van \ 2010
Welke kansen biedt het nieuwe zorgstelsel? Informatieblad voor zorglandbouwsector over veranderingen in zorgstelsel.
help
Informatieblad voor zorglandbouwsector over veranderingen in zorgstelsel [Boek]
Koulil, M. van \ 2009
De diverse veranderingen in het zorgstelsel hebben ook consequenties voor de zorglandbouwsector. Het kan betekenen dat bepaalde cliënten die voorheen in aanmerking kwamen voor een AWBZ-indicatie en daarmee van een zorgboerderij gebruik maakten, (vana ...
help
Waar liggen uw GROEI.kansen!? : samenvatting van de marktverkenning kleinschalig verblijf op het platteland [Boek]
Nuland, E. van \ Koulil, M. van \ Hoof, N. van \ 2009
Per 1 april 2009 is het Interregproject ‘GROEI.kans!’ van start gegaan, een grensoverschrijdende samenwerking gericht op multifunctioneel ruraal ondernemerschap. Eén van de projectonderdelen heeft betrekking op kleinschalig verblijf op het platteland ...
help
Aanbod van agrotoerisme in Nederland [Boek]
Koulil, M.C.C. van \ Teeuwen, J.L. \ Voskuilen, M.J. \ 1998
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.