Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Monnikhof
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Sectorspecial levensmiddeleningrediënten \ Berichten buitenland : voor de Nederlandse agribusiness [Artikel]
Monnikhof, M.O. \ 2007
De sector levensmiddeleningrediënten is één van de meest gevarieerde sectoren binnen de Nederlandse agribusiness. Het is een dynamische sector die traditie en innovatie in zich verenigt. Die zowel het traditionele product exporteert als tal van nieuw ...
help
Sectorspecial groenten en fruit \ Berichten buitenland : voor de Nederlandse agribusiness [Artikel]
Monnikhof, M.O. \ 2006
Bijdragen over regionale en nationale marktontwikkelingen en van ondernemers (Groot-Brittannië, Frankrijk, China, Kenia, Oekraine, West-Indië) bieden inzicht in de kansen voor de groenten- en fruitsector voor in Europa en daarbuiten. Ook enkele belan ...
help
Sectorspecial vis \ Berichten buitenland : voor de Nederlandse agribusiness [Artikel]
Monnikhof, M.O. \ 2006
Beeld van de sector vis, schaal- en schelpdieren, een dynamische sector binnen de Nederlandse agribusiness
help
Sectorspecial kaas \ Berichten buitenland : voor de Nederlandse agribusiness [Artikel]
Monnikhof, M.O. \ 2006
Na Duitsland en Frankrijk is Nederland de derde kaasexporteur ter wereld. De export is verder toegenomen, Rusland, Oost-Europa en Zuid-Korea zijn groeiende markten. In deze special marktrapportages (Duitsland, Zuid-Korea, Mexico, Turkije), innoverend ...
help
Spanning in interactie : een analyse van interactief beleid in lokale democratie [Boek]
Edelenbos, J. \ Monnikhof, R. \ Galesloot, H. \ 1998
help
Is er toekomst voor het gebruik van de ondergrondse ruimte? : een integraal afwegingskader voor strategisch ruimtelijk beleid \ Beleidsanalyse : driemaandelijkse publikatie van het Ministerie van Financien [Artikel]
Monnikhof, R.A.H. \ Edelenbos, J. \ 1996
help
Natuurwaarden en natuurontwikkeling in de gemeente Ede : een scenario voor natuurbehoud in de gemeente Ede [Studentenverslag]
Olde Monnikhof, G. \ 1988
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.