Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Piket
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Het duurzame landschap volgens de gebroeders Van Limburg \ Geografie [Artikel]
Piket, J.J.C. \ 2006
Aan de hand van de middeleeuwse getijdenboeken en de 19de eeuwse kaarten van Tranchot beschrijft Jan Piket hoe het cultuurlandschap in de late middeleeuwen in harmonie raakte met de natuurlijke landschapselementen. Er ontstonden evenwichtige landscha ...
help
Kartografische Sectie / Nederlandse Vereniging voor Kartografie 1858-1975-2003 : kartografie in beweging \ Kartografisch tijdschrift [Artikel]
Piket, J.J.C. \ 2003
De oprichting van Geo-Informatie Nederland (GIN), waarbinnen kartografie samen met geovisualisatie een sectie zal vormen, was de aanleiding tot het symposium in mei 2003 "Kartografie in beweging". Dit artikel werd als lezing gepresenteerd door de emi ...
help
[175 Jaar Topografische Dienst] [Boek]
Geudeke, P.W. \ Zuijlen, L. van \ Piket, J.J.C. \ 1990
help
Atlas van Nederland - Dl. 17: Milieu [Kaart]
Piket, J.J.C. \ Bouwer, K. \ Teune, P.J. \ 1989
In dit atlasdeel wordt eerst ingegaan op diverse vormen van milieubeinvloeding en achtergronden van deze problematiek. Daarna komen de aantasting van milieu en landschap, de verontreiniging van water, bodem en lucht en de milieu-effecten van delfstof ...
help
Meetnet chemisch en biologisch onderzoek in 1989 [Boek]
Piket, R.J. \ Hoogcarspel, B.B. \ 1988
help
De betekenis van de Tranchotkaart voor historisch-geografisch landschapsonderzoek \ Kartografisch tijdschrift [Artikel]
Piket, J.J.C. \ 1987
help
Atlas van Nederland - Dl. 16: Landschap [Kaart] - [2de dr.]
Piket, J.J.C. \ Kalkhoven, J.T.R. \ Veer, A.A. de \ 1987
help
Generalisatie in de kartografie en haar wetmatigheden \ Kartografisch tijdschrift [Artikel]
Piket, J.J.C. \ 1986
help
Recreatie, landschap en het belang van grenzen \ Nederlands bosbouwtijdschrift [Artikel]
Piket, J.J.C. \ 1975
help
Op de bouwvallen der natuur : beschouwingen over de geografische principes : possibilisme en impossibilisme [Rede]
Piket, J.J.C. \ 1969
help
Het oeslinglandschap rondom Hosingen : proeve van een geomorfologische interpretatie [Proefschrift]
Piket, J.J.C. \ 1960
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.