Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 20 / 617

 • help
 • uw selectie
 • export
  U kunt maximaal 250 titels exporteren. Verfijn uw zoekactie..
 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Schouten
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Beantwoording vragen paardenmarkt in Hedel [Brief]
Schouten, C. \ 2019
help
Bedrijfsovernamefonds jonge boeren [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Kamerbrief over bedrijfsovernamefonds jonge boeren.
help
Reactie Deltaplan Biodiversiteitsherstel [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Kamerbrief met een reactie op het Deltaplan Biodiversiteitsherstel.
help
Het beleid van Staatsbosbeheer en de algemene stand van zaken rond traditioneel gescheperde schaapskuddes [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Kamerbrief over het beleid van Staatsbosbeheer en de algemene stand van zaken rond traditioneel gescheperde schaapskuddes.
help
Beantwoording vragen over de bestrijding van de Japanse duizendknoop [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Kamerbrief met antwoord op vragen over bestrijding van de Japanse Duizendknoop.
help
Brief over misstanden in de kattenfokkerij [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Brief aan de Tweede Kamer van minister Schouten (LNV) over misstanden in de kattenfokkerij.
help
Voortgang en resultaten diverse onderwerpen mestbeleid [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Bevat: 1) Kamerbrief. 2) Metarapportage AP05 en AP06 2017. 3) Lijst 34 gebieden "Aanvullende aanpak nitraat in grondwaterbeschermingsgebieden." 4) Kaart over bodemsoorten in beschermingsgebieden van Craubeek en Roodborn. 5) Bodemsoorten in beschermin ...
help
Beantwoording vragen over sterfte van bokjes in de melkgeitenhouderij : kamerbrief [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Antwoorden op de kamervragen van het lid Ouwehand (PvdD).
help
Stand van zaken toestaan gebruik stroomband : kamerbrief [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Minister Schouten informeert de Tweede Kamer over de stand van zaken met betrekking tot het gebruik van de stroomband bij honden.
help
Kamerbrief Monitor fosfaat- en stikstofexcretie in dierlijke mest 1 januari 2019 [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Kamerbrief behorende bij de kwartaalrapportage Monitor fosfaat- en stikstofexcretie in dierlijke mest, van januari 2019.
help
Kamerbrief : Beantwoording feitelijke vragen van de vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit over de brief over de uitspraak van het Hof van Justitie over het Programma Aanpak Stikstof (PAS) [Brief]
Schouten, C. \ 2019
help
Beantwoording vragen over bewegingsjacht in Twente [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Antwoorden op de vragen van het lid Bromet (GroenLinks) over de berichten “Bewegingsjacht om dierziekte te voorkomen, veel gedoe voor weinig opbrengst” en “Omstreden jacht met bijna 80 man levert op: één dood zwijn (kenmerk 2019Z00653, ingezonden 17 ...
help
Kamerbrief Hondenfokkerij [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Kamerbrief bij de eindrapportage van het Fairfokprogramma en het rapport “Fokken met kortsnuitige honden”. Daarnaast ga ik in deze brief in op de vraag van het lid Wassenberg, tevens gesteld tijdens dit AO, over hoe om te gaan met de rasstandaard van ...
help
Voortgang Sanering en Verduurzaming Varkenshouderij [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Minister Schouten (LNV) beschrijft de voortgang van de sanering en verduurzaming van de varkenshouderij zoals beschreven in het Hoofdlijnenakkoord van juli 2018.
help
Beantwoording vragen over een keurpunt voor levend vee voor de Brexit [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Antwoorden op de vragen van de leden Geurts en Omtzigt (beiden CDA), Lodders (VVD), Bisschop (SGP) en Van Rooijen (50PLUS) over een keurpunt voor levend vee voor de Brexit en de extra capaciteit bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) ( ...
help
Uitkomst tweede benchmark van beeldmerken met een duurzaamheidsclaim op voedingsproducten : kamerbrief [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Kamerbrief over beeldmerken met een duurzaamheidsclaim op voedingsproducten.
help
Beantwoording vragen over diverse berichten betreffende de wolf in Nederland [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Kamerbrief met antwoord op de vragen over diverse berichten betreffende de wolf in Nederland.
help
Aanwezigheid en dichtheden van plantparasitaire nematoden in Nederlands productiegrasland [Boek]
Boer, Herman de \ Keidel, Harm \ Schouten, Ton \ 2019
help
Ctgb advies inzake het rapport van Buijs en Samwel-Mantingh over afname weidevogels i.r.t. bestrijdingsmiddelen in mest : kamerbrief [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Minister Schouten stuurt de Tweede Kamer een advies van het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb). Het advies gaat over appreciatie van het rapport Een onderzoek naar mogelijke relaties tussen de afname van weidev ...
help
Beantwoording vragen over toezicht en handhaving binnen het domein dierenwelzijn van de NVWA [Brief]
Schouten, C. \ 2019
Op 25 februari 2019 heeft het lid Ouwehand (PvdD) vragen gesteld over toezicht en handhaving binnen het domein dierenwelzijn van de NVWA. Hierbij de antwoorden op de gestelde vragen.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.