Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 14 / 14

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Steenackers
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Jodium : moeten we ons zorgen maken? : nader bekeken \ Nutrinews / Nutrition Information Center [Artikel]
Steenackers, N. \ Corbeels, K. \ Matthys, C. \ 2018
De jodiuminname lijkt een zorgenkind. De gebruikelijke inname, ook in België, is suboptimaal en vergt bijkomende maatregelen, zoals jodiumverrijking. Daarnaast moeten ook de algemene voedingsaanbevelingen zowel in de theorie als in de praktijk goed w ...
help
Aanpassing herkomstgebiedafbakening voor boom- en struiksoorten in Vlaanderen \ Bosrevue [Artikel]
Mijnsbrugge, K. Vander \ Steenackers, M. \ Smet, L. De \ 2017
help
Wat gaat er mis met onze populieren? \ Bosrevue [Artikel]
Michiels, B. \ Roskams, P. \ Steenackers, M. \ Slycken, J. van \ 2004
Heel wat populierenbosjes stonden er in 2003 niet zo florissant bij. We gaan in deze bijdrage dieper in op de oorzaken en mogelijke oplossingen.
help
Boomgroei op vliegasstorten : fysische en chemische aspecten [Proefschrift]
Steenackers, J. \ 1989
help
Huisvrouw : een beroep met risico's : zenuwen en depressies bij thuiswerkende vrouwen [Boek]
Peeters, M. \ Ryckeghem, M. van \ Steenackers, M. \ 1988
help
To conserve and improve the genetic resources of Salix within Northwest Europe \ Proceedings European Seminar on Wood production and Harvesting . Bologna 2, 3 June 1987. Vol. 3 [Hoofdstuk uit boek]
Stott, K.G. \ Steenackers, V. \ Vries, S.M.G. de \ 1987
help
Selectie en veredeling van bosbomen in Vlaanderen \ Nederlands bosbouwtijdschrift [Artikel]
Steenackers, V. \ 1985
Aandacht voor de belangrijkste oorzaken van de genetische verarming van bosboomsoorten in Vlaanderen
help
Selectie en veredeling van bosbomen in Vlaanderen. Populier : een ecofysiologisch onderzoek \ Nederlands bosbouwtijdschrift [Artikel]
Ceulemans, R. \ Impens, I. \ Steenackers, V. \ 1985
In dit ecofysiologisch overzichtsartikel wordt ingegaan op de CO2- en waterdamp-gasuitwisselingsprocessen van individuele populierebladeren en hun relatie met de groei en produktie van verschillende populiereklonen. De filosofie en het idee van gasui ...
help
Produktiviteit van verschillende populiereklonen in een aantal geografisch verspreide populeta in België \ Populier : tijdschrift voor teelt en afzet van populier en wilg [Artikel]
Steenackers, V. \ Impens, I. \ Ceulemans, R. \ 1981
help
Fineerkwaliteit van enkele nieuwe populiererassen: een eerste verkenning \ Populier : tijdschrift voor teelt en afzet van populier en wilg [Artikel]
Steenackers, V. \ Koster, R. \ 1979
help
Populierenteelt nu (II) \ Populier : tijdschrift voor teelt en afzet van populier en wilg [Artikel]
Steenackers, V. \ 1974
help
Populierenteelt nu (III, slot) \ Populier : tijdschrift voor teelt en afzet van populier en wilg [Artikel]
Steenackers, V. \ 1974
help
Populierenteelt nu (I) \ Populier : tijdschrift voor teelt en afzet van populier en wilg [Artikel]
Steenackers, V. \ 1974
help
De meerklonigheid van Populus cv. Robusta \ Populier : tijdschrift voor teelt en afzet van populier en wilg [Artikel]
Steenackers, V \ 1964
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.