Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Westerop
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Hoe motiveer ik mijn teamleiders tot verzuimgesprekken? \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Westerop, H. \ 2012
In het kader van het ziekteverzuimbeleid heb ik vorig jaar met mijn teamleiders afgesproken dat zij op de dag van ziekmelding contact opnemen met hun medewerker. Eerst daalde het verzuimpercentage, om vervolgens weer toe te nemen. Nu blijkt dat mijn ...
help
Hoe wordt onze medewerker een geschikt meewerkend voorman? \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Westerop, H. \ 2012
Vorig jaar hebben wij twee medewerkers benoemd tot meewerkend voorman. Ze blijven de ervaren hardwerkende medewerker, maar ontwikkelingen zich te weinig tot 'verlengstuk van het management'. Binnenkort hebben wij nóg een meewerkend voorman nodig. Hoe ...
help
Hoe zorg ik dat het zonder mij ook goed draait? \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Westerop, H. \ 2012
Samen met mijn broer heb ik een sierteeltbedrijf. Ik ben niet echt tevreden over de daadkracht van mijn teamleiders. Voor de aansturing van de medewerkers zijn wij nog steeds onmisbaar. Hoe zorg ik dat daar verandering in komt?
help
Is cursus voor middenkader voldoende? \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Westerop, H. \ 2012
Als directie hebben wij besloten dat onze teamleider een cursus voor leidinggevenden moeten volgen. De aanleiding voor dit besluit zijn een paar uit de hand gelopen ruzies en een incident met een vorkheftruck. Is een dergelijke cursus voldoende om hu ...
help
Waarom verandert mijn medewerktster niet mee? \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Westerop, H. \ 2012
Probleemstelling over het minder functioneren van een betrokken en goede arbeidskracht na het bijsturen van de arbeidsprestaties op aantallen. Wat kan de reden zijn dat de medewerkster niet mee verandert met haar collega's?
help
Rapportage netwerken [Boek]
Kranendonk, R. \ Westerop, W. van \ Hollinger, F. \ Fontein, R.-J. \ [ca. 2011]
De Betuwe kent een sterke tuinbouwsector dat opgesplitst kan worden in vier tuinbouwsectoren: glastuinbouw (555 ha, Bommelerwaard en Arnhem-Nijmegen), paddenstoelenteelt (15 ha Maasdriel), fruitteelt (5.200 ha, regio Buren/Geldermalsen) en laanboomte ...
help
Hoe versterk ik ons middenkader? \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Westerop, H. \ 2011
Wat kan een ondernemer doen om personeel te leren meer verantwoordlelijkheid te nemen voor hun eigen houding en gedrag?
help
Hoe ga ik om met privéconflicten op het werk? \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Westerop, H. \ 2011
Twee van mijn medewerksters werken samen in één productieteam. Ooit waren ze dikke vriendinnen, maar sinds enige tijd liggen ze met elkaar overhoop. Collega's uit het team hebben er last van. Geen van beiden wil vertellen wat er is gebeurd omdat het ...
help
Hoe bereid ik personeel voor op veranderingen? \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Westerop, H. \ 2011
Om bedrijfseconomische redenen worden er afdelingen binnen ons bedrijf samengevoegd. Het gevolg is dat een aantal medewerkers van de administratie voortaan op ons hoofdkantoor in Aalsmeer moeten gaan werken. Hun reistijd wordt hierdoor gemiddeld een ...
help
Voedingswaardegegevens brood geactualiseerd \ Voeding nu : onafhankelijk tijdschrift over voedsel, voeding en gezondheid [Artikel]
Zee, D. van der \ Westenbrink, S. \ Boogerd, R. \ Westerop, H. van \ 2010
Brood verdient zijn plek als basisvoedingsmiddel in de Schijf van Vijf en kan een goede bijdrage leveren aan de inname van belangrijke voedingsstoffen, zoals voedingsvezel, bepaalde B-vitalines, jodium en ijzer. Dit blijkt uit recent onderzoek van he ...
help
Waarom een vrouw stemmen zou [Boek]
Westerop, B. van \ 1982
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.