Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

  • externe gebruiker (Let opwarning)
  • Log in as
  • Over Groenekennis


    Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

    Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

    Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

    Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

    Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
    De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
    Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

    Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

    Over

Records 1 - 9 / 9

  • help
  • uw selectie
  • export

    Bewaar titels

  • attendering
    Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: achternaam==Wittebrood
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Monitoringsrapportage HPZ innovatieproject, groeidocument v0.1 [Boek]
Bodde, Willem \ Groot, Alma de \ Smits, Nina \ Huiskes, Rik \ Vries, Daisy de \ Kuiters, Loek \ Leenders, Jakolien \ Brandenburg, Peter \ Wittebrood, Marloes \ Goessen, Petra \ 2017
Binnen het Ecoshape innovatieproject Hondsbossche en Pettemer Zeewering (HPZ)1 wordt onderzocht welke verbeteringen mogelijk zijn in de aanleg van zandige kustversterkingen met de focus op veiligheid, ecologie en beleving. Het project richt zich daar ...
help
Wonen, wijken & interventies : krachtwijkenbeleid in perspectief [Boek]
Wittebrood, K. \ Permentier, M. \ Pinkster, F. \ cop. 2011
Het huidige wijkenbeleid richt zich op verbeteren van de positie van de aandachtswijken. Hoe staat het daar mee? Helpt herstructurering en de verkoop van sociale huurwoningen? Dragen meer groen en speelveldjes in de wijk bij aan een leefbare en veili ...
help
Aandacht voor de wijk : effecten van herstructurering op de leefbaarheid en veiligheid [Boek]
Wittebrood, K. \ Dijk, T. van \ 2007
help
Slachtoffers van criminaliteit: feiten en achtergronden [Boek]
Wittebrood, K. \ 2006
help
Angstige burgers : de determinanten van gevoelens van onveiligheid onderzocht [Boek]
Oppelaar, J. \ Wittebrood, K. \ 2006
help
De stad in de omtrek : problemen en perspectieven van de vier grootstedelijke gebieden in de Randstad [Boek]
Wouden, R. van der \ Bruijne, E. de \ Wittebrood, K. \ 2001
help
Van BBP naar Planning & Control : pleidooi voor een meer-dimensionele benadering in het perspectief van integrale kwaliteitszorg \ Het waterschap : veertiendaags tijdschrift voor waterschapsbestuur en waterschapsbeheer [Artikel]
Polhuis, P.L. \ Wittebrood, R.J. \ 2000
Bij het Wetterskip Fryslân zijn in de periode 1994-1998 nog onvoldoende resultaten bereikt met BBP (Beleids- en Beheersproces) en daarom gaat men nu over op Planning & Control. Een en ander gaat over effectief en efficiënt functioneren van waterschap ...
help
Fiscaliteiten : met personeel goed van start \ Vakwerk [Artikel]
Wittebrood, E. \ 2000
Adviseurs en accountants hebben lezingen georganiseerd m.b.t. seizoenarbeid. Onderwerpen op het gebied van sociale verbeteringen en loonbelasting voor de verschillende categorieen. Scholieren, studenten, huismannen en -vrouwen en asielzoekers zijn da ...
help
Enthescopisch onderzoek : vooruitlopen op de werkelijkheid \ Kijk [Artikel]
Wittebrood, N. \ 1984
Populair-wetenschappelijke beschrijving van de enthescoop van de vakgroep Wonen (Landbouwhogeschool, Wageningen)
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.