Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==208-C
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Lange-afstand wandelpaden: wandelen door heel Nederland \ Trefpunt : tijdschrift van het Ministerie van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk [Artikel]
1981
Iets over de organisaties, die zich in Nederland er mee bezighouden en de wenselijke onderlinge samenwerking, uitbreiding van het padennet, eraan te stellen normen, de rol van CRM, alsmede recreatief medegebruik
help
Veldbedekking of -verwarming: technisch haalbare zaak? \ Technische mededelingen / Nederlandse Sport Federatie [Artikel]
1981
Om sportvelden te beschermen tegen schade door sneeuw en vorst ten behoeve van de bespeelbaarheid kan men gebruik maken van veldbedekking met plastic, stromatten en dergelijke. Hieraan zijn echter vele technische problemen verbonden en de arbeidsbeho ...
help
Facetplan ruiterroutes in het Maasland [Boek]
Recreatieschap Maasland \ 1981
Inrichtingsplan openluchtrecreatie
help
Veldsport voorzieningen [Boek]
Bois, G. du \ Rijniersce, K. \ 1981
WIRO rapport
help
Georganiseerde ruitersport en voorzieningen : een inventarisatie bij ruitersportverenigingen in 1980 [Boek]
Koning, H.S. de \ 1981
help
Hippische vestigingen en voorzieningen, een inventarisatie bij hippische vestigingen in 1980 [Boek]
Koning, H.S. de \ 1981
Paardensport, onderzoek Landinrichtingsdienst
help
Gemeenten en ruitersport, een inventarisatie in 1980 [Boek]
Koning, H.S. de \ 1981
Inventarisatie van de geografische spreiding van de ruitersport en de activiteiten van de provinciale en gemeentelijke overheden.
help
Op en om het paard : voorzieningen voor het paardrijden en het houden van paarden [Boek]
Koning, H.S. de \ Dord, H. van \ 1981
Voorzieningen voor de paardensport
help
Wandelgedrag : literatuuronderzoek [Boek]
Linssen, C. \ 1981
Recreatiegedrag, onderzoek Landinrichtingsdienst
help
Een verkenning van het watersportpassantenbezoek aan de Oosterschelde [Boek]
Lassche, J. \ Pinkers, M. \ 1981
help
Is er nog speelruimte? : Enige visies op gemeentelijk sportaccomodatiebeleid bij het 25-jarig bestaan van het Adviesorgaan voor sportaccomodaties van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten [Boek]
Vereniging van Nederlandse Gemeenten \ 1981
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.