Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 8 / 8

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==212-F-1
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De marktkundige benadering in de voorlichting \ Bedrijfsontwikkeling : maandblad ten behoeve van de voorlichting in land- en tuinbouw [Artikel]
Wierenga, B. \ 1980
Hoe de marktkunde kan worden toegepast in de voorlichting. Voorlichting wordt omschreven als: bewust gegeven hulp bij menings- en besluitvorming door middel van communicatie. De volgende punten worden behandeld: kenmerken van de marketing-benadering, ...
help
Het gemeenschappelijk grondstoffenfonds \ ESB Economisch statistische berichten [Artikel]
Barents, R. \ 1980
Omvat ook verschillende landbouwprodukten als bananen, vlees, jute, katoen en plantaardige olien
help
Voedselhulp en zuiveloverschotten \ Landbouwkundig tijdschrift/PT : orgaan van het Koninklijk Genootschap voor Landbouwwetenschap : orgaan van de Nederlandse Ingenieursvereniging NIRIA [Artikel]
Waard, H. de \ 1980
In dit artikel wordt gewezen op de betekenis die zuiveloverschotten, als onderdeel van voedselhulp, kunnen hebben voor de verbetering van de voedingssituatie in ontwikkelingslanden. Als kinderarts-voedingskundige geeft de auteur onder andere een uite ...
help
Sinds 1945 meer dan 380.000 trekkers ingevoerd \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Vollaers, J.A. \ 1980
help
Salmonella in hakblokafkrabsels uit slagerijen \ Tijdschrift voor diergeneeskunde [Artikel]
Smit, M.P. \ Nooder, H.J. \ 1980
help
De invoer van trekkers in 1979 \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Vollaers, J.A. \ 1980
help
Hoe voorspelbaar is de situatie op de eiermarkt? \ De pluimveehouderij [Artikel]
1980
Tijdens de kort geleden gehouden vergadering van de "International Egg Commission" heeft de Engelsman Filmer, uitgaande van de situatie in Engeland, over het bovengenoemde onderwerp een inleiding gehouden. De conclusie moet luiden, dat de vraag naar ...
help
Profiel van de garnalenmarkt [Boek]
Smit, J.G.P. \ Wilde, J.W. de \ 1980
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.