Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==212-M-8
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Lelies en tulpen kunnen ook over zee naar de bloemist \ BloembollenVisie [Artikel]
Dwarswaard, A. \ 2013
Als er iets is wat past bij snijbloemen, dan is het snelheid. Snel naar de veiling, en van daar naar de verkooppunten. Per schip aanvoeren blijkt echter ook te kunnen, zelfs over flinke afstanden. Martin de Ruiter, manager supply chain operations van ...
help
Henk Knipscheer : 'Lijnrijders moeten inspelen op veranderende tijden' \ BloembollenVisie [Artikel]
Wildenbeest, G. \ 2011
Sinds de oprichting in 2000 komt de Stichting Lijnrijders Belangen op voor de belangen van de Lijnrijders. De circa 350 lijnrijders zijn een vrijgevochten volkje, dat zich moeilijk laat organiseren, maar de onvermoeide voorzitter en oprichter Henk Kn ...
help
MpBox : betere beluchting & goedkoper retour \ BloembollenVisie [Artikel]
Wildenbeest, G. \ 2008
Het vervoer van bloembollen in plastic kratten heeft als nadeel dat er niet belucht kan worden, daarbij brengt het retourvervoer hoge kosten met zich mee. Een oplossing biedt de inklapbare MpBox, ontwikkeld in nauwe samenwerking met Jan van Meer en Z ...
help
GAM Bakker introduceert inklapbare kuubkist \ BloembollenVisie [Artikel]
Ciggaar, W. \ 2006
In de rubriek noviteiten de inklapbare kuubkist van transpportbedrijf GAM Bakker: sterk genoeg om te stapelen en luchtdicht op de scharnieren en profielen, zodat hij ook voor de droogwand kan staan
help
Van argwaan naar enthousiasme: inklapbare kuubkist in praktijk \ BloembollenVisie [Artikel]
Ooms, M. \ 2006
Reacties van bollenbedrijven die proefgedraaid hebben met de inklapbare kuubkisten
help
Wesseling wordt hofleverancier : 'Dit is de kroon op ons werk' \ BloembollenVisie [Artikel]
Ooms, M. \ 2006
Gesprek over ontwikkelingen toen en nu met Marcel Wesseling, directeur van het transportbedrijf Logistics, dat 100 jaar bestaat en hofleverancier is geworden
help
Oprichters Stichting Lijnrijdersbelangen. 'Lijnrijders allang geen cowboy meer' \ BloembollenVisie [Artikel]
Wildenbeest, G. \ 2004
Lijnrijders voor de Nederlandse sierteelt hebben zich georganiseerd in de Stichting Lijnrijdersbelangen. Achtergrond van de oprichting is gezamelijk belangen samen op te pakken zoals inkoop van autobanden en dieselolie
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.