Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==212-M-8
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Die Orchideen - Briefmarken sind ihm fast am liebsten : ueber die langjaehrige Sammler - Leidenschaft des Gaertners Gerold Haegler \ Der Gartenbau = L' Horticulture [Artikel]
Sigg, C.R. \ 1998
Tijdens drie decennia werden door Gerold Haegler duizenden postzegels met bloemen- en plantenmotieven verzameld
help
Von den teuren Folgen der Verkehrssicherheit : Sicherheit um jeden Preis? \ Der Gartenbau = L' Horticulture [Artikel]
Milchert, J. \ 1997
Het gevaar van het nemen van overdreven veiligheidsmaatregelen waardoor kinderen de natuur als een onzekerheidsobject gaan zien en anderzijds auto's als ongevaarlijk gaan beschouwen. De vele geldverslindende maatregelen zijn ook een risico voor een e ...
help
Botanische Intervention gefragt : ueber die Kunst der Kreiselgestaltung \ Der Gartenbau = L' Horticulture [Artikel]
Wenger, C. \ 1996
Verkeersrotondes en de "aankleding" van deze pleinen met planten en/of een architectonisch element
help
Bau durchlaessiger und bewachsener Plaetze Teil 3 : Aufbau und Vegetationsgrundlage \ Der Gartenbau = L' Horticulture [Artikel]
Scheuter, B.R. \ 1993
In bergachtige gebieden is het belangrijk het hemelwater op te vangen om erosie te voorkomen en de vegetatie te beschermen. Een schets wordt gegeven van de bouw en de beplanting van een waterdoorlatende parkeerplaats
help
Strasse als medizinischer Faktor : Mehr Lebensqualitaet und Sicherheit in unseren Staedten \ Der Gartenbau = L' Horticulture [Artikel]
Wanner, H.U. \ 1990
De betekenis van groenvoorzieningen in straten, in het kader van zuivere lucht, rust, comfort en preventie van verkeersongelukken
help
Blumentoepfe gegen Autos : Bemerkungen zur Verkehrsberuhigung \ Der Gartenbau = L' Horticulture [Artikel]
1990
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.