Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 12 / 12

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==212-M-8
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Recreanten op de Zuid-West Veluwe : onderzoek met behulp van verkeerstellingen en enquetes naar het actuele gedrag van dag- en verblijfsrecreanten in de natuurgebieden op de Veluwe [Boek]
Bongers, J. \ Tammeling, J. \ Tetteroo, J. \ 1983
Verslag van een onderzoek met behulp van verkeerstellingen en enquetes naar het aktuele gedrag van dag- en verblijfsrekreanten in de natuurgebieden op de Veluwe. De waarnemingen zijn verricht op een aantal wegen en fietspaden in de periode van 1980 t ...
help
Verkeersonveiligheid op plattelandswegen \ Cultuurtechnisch tijdschrift : tweemaandelijkse uitgave van de Cultuurtechnische Vereniging [Artikel]
Nieuwenhof, H. \ Michels, T. \ 1983
Het verkeerspatroon op plattelandswegen wijkt sterk af van dat op planwegen, terwijl een specifiek op de plattelandswegen gericht verkeersbeleid ontbreekt. Met het oog hierop is onderzoek gedaan naar verschillen in een aantal verkeersongevallen, hun ...
help
Toepassing analysetechnieken op gegevens HTM-passantenenquete [Boek]
Wissen, L. van \ Lierop, W. van \ 1983
help
Exposure measures for evaluating highway safety issues [Boek]
Council, F.M. \ Stewart, J.R. \ Reinfurt, D.W. \ 1983
help
Boomongevallen : een verkennend onderzoek naar de frequentie en ernst van botsingen tegen obstakels, in relatie tot de breedte van de obstakelvrije zone [Boek]
Schoon, C.C. \ Bos, J.M.J. \ 1983
help
Stedelijke bereikbaarheid : een voorstel tot kwaliteitsverbetering en kostenbesparing in het verkeers- en vervoerssysteem te Rotterdam [Boek]
Eys, H. van \ 1983
help
De relatie tussen openbaar vervoer en mobiliteit in kleine kernen [Boek]
Knippenberg, C. van \ Splinter, J. \ 1983
help
Een steekproefmethodiek voor visuele verkeerstellingen [Boek]
Minnen, J. van \ 1983
help
Bereikbaarheid en bruikbaarheid van N.S.-stations voor mensen met een handicap : een onderzoek [Boek]
Centraal Overleg Provinciale Revalidatie Stichtingen \ [1983]
help
Parkeerstudie Leeuwarden : onderzoek naar de effecten van parkeermaatregelen in het centrum van Leeuwarden [Boek]
D.H.V. Raadgevend Ingenieursbureau \ 1983
help
Vergelijking effecten parkeermaatregelen Leeuwarden [en] Tilburg [Boek]
DHV Raadgevend Ingenieursbureau \ 1983
help
Arnhem C.S. : commentaar op verkeers- en vervoervoorzieningen in en rond het station [Boek]
Koninklijke Nederlandsche Toeristenbond ANWB \ 1983
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.