Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==410-D-2
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Enkele opmerkingen over het bodemprofiel in verband met de ontwatering : de in aanleg zijnde drainageproefvelden [Boek]
Hooghoudt, S.B. \ 1952
help
Rapport betreffende de bereikte grond- en beekwaterstanden van enkele gestuwde beken in het Waterschap de Regge [Boek]
Hooghoudt, S.B. \ 1950
help
Rapport 5 over de onderzoekingen verricht in het gebied Nieuwe Waterleiding onder de gemeente Neede, buurtschap Loohuizen, gebied 6 [Boek]
Hooghoudt, S.B. \ 1949
help
Rapport 4 over de onderzoekingen verricht in een gebied ter weerszijden van het Noordijkerkanaal, gebied 5 [Boek]
Hooghoudt, S.B. \ 1948
help
Rapport betreffende de verrichte onderzoekingen in de Horstermeerpolder [Boek]
Hooghoudt, S.B. \ 1947
help
De bodemgesteldheid van de Veenkoloniën; de doorlatendheid van de watervoerende laag tot maximaal 20 m onder het maaiveld en de daaruit af te leiden algemeene conclusies met betrekking tot de ontwatering van de Veenkoloniën \ Landbouwkundig tijdschrift : maandblad van het Nederlandsch Genootschap voor Landbouwwetenschap [Artikel]
Hooghoudt, S.B. \ 1943
help
Bijdragen tot de kennis van eenige natuurkundige grootheden van den grond - no. 7: Algemeene beschouwing van het probleem van de detailontwatering en de infiltratie door middel van parallel loopende drains, greppels, slooten en kanalen [Boek]
Hooghoudt, S.B. \ 1940
help
Bijdragen tot de kennis van eenige natuurkundige grootheden van den grond - 6: Bepaling van de doorlatenheid in gronden van de tweede soort : theorie en toepassingen van de kwantitatieve strooming van het water in ondiep gelegen grondlagen, vooral in verband met ontwaterings- en infiltratievraagstukken [Boek]
Hooghoudt, S.B. \ 1937
help
Mededeeling over grondwaterstand- en debietmetingen op een gedraineerd perceel zwaren zeekleigrond te Nieuwolda : met een uiteenzetting van het doel, waarvoor deze bepalingen moeten dienen [Boek]
Hooghoudt, S.B. \ 1935
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.