Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 10 / 10

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==410-D-2
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
The drainage of wet soils [Boek]
Bowler, D.G. \ 1980
help
On-farm drainage benefit : final report [Boek]
Irwin, R.W. \ [ca. 1980]
help
The Grendon Underwood field drainage experiment [Boek]
Beven, K. \ 1980
help
Wetlands and drainage [Boek]
British Association of Nature Conservationists \ 1980
help
Actas das jordanas de drenagem e conservacao do solo para a agricultura de sequeiro Alentejana [Boek]
Pereira, L.S. \ 1980
help
Projecto da Leziria Grande de Vila Franca de Xira : resultados das investigacoes efectuadas nos campos experimentais de drenagem e dessalinizacao no periodo de Septembro de 1976 - Julho de 1980 : conclusoes e recomendacoes [Boek]
Ministerio da Agricultura e Pescas \ 1980
help
Soil and water conservation structures, hydraulic models and field applications [Boek] - Rev.
Blaisdell, F.W. \ Anderson, C.L. \ Hebaus, G.G. \ 1980
help
Tijdstudies voor het baggeren, opschonen, verruimen/profileren en graven van sloten met hydraulische graafmachines [Boek]
Sprik, J.B. \ Boogaard, W.C.A.M. van den \ 1980
Voor het beoordelen en opstellen van kostenramingen is inzicht in de te verwerken hoeveelheden en de productiemogelijkheden van de in te zetten machines nodig. Calculatienormen moesten worden aangepast. In de laatste twee decennia zijn namelijk voor ...
help
Chemische samenstelling van oppervlakkig afstromend water (proefveld onderzoek te Achterveld) [Boek]
Oosterom, H.P. \ Steenvoorden, J.H.A.M. \ 1980
help
Invloed van een slechte ontwatering op de arbeidsopbrengst = Influence of poor-drainage on labour income [Boek]
Straten, H. van der \ Wieling, H. \ Kruijf, A. de \ 1980
In het kader van een gezamenlijk onderzoek met de Landinrichtingsdienst zijn de gevolgen van een slechte ontwatering in bedrijfsverband bestudeerd. Dit artikel is een verslag van deze studie. De volgende aspecten werden doorgerekend: de benutting van ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.