Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 10 / 10

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==410-D-2
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Omhullingsmateriaal van polypropeenvezels voor draineerbuizen = Wrapping material made of polypropylene fibres for land drainage pipes [Standaard]
Nederlands Normalisatie Instituut \ 1989
help
Field evaluation of shallow subsurface drains to vent soil air, improve infiltration and reduce runoff \ Transactions of the ASAE / American Society of Agricultural Engineers[. General edition] [Artikel]
Hoover, J.R. \ Jarrett, A.R. \ 1989
help
Beleidsanalytische notitie Afleiding bemaling Wieringermeer [Boek]
Oosting, J. \ Vermaas, J. \ Lenis, A. \ 1989
help
Drainage en andere wijzen van ontwatering [Boek]
Kooistra, K. \ 1989
In dit deel van de Praktijkreeks komen verschillende methoden en technieken voor bemaling en drainage, en het aanleggen en schoonmaken van greppels en sloten ter sprake
help
Verticale drainage gecombineerd met horizontale afvoerleidingen : afleiding en gebruik van enkele niet-stationaire drainageformules [Studentenverslag]
Klaarenbeek, R.J. \ 1989
help
De ontwateringstoestand van de landbouwgronden in de Kollumerwaard (Lauwerszee) [Boek]
Hoekstra, H. \ Rozendaal, H. \ 1989
help
Van peilbuis tot drainbuis [Boek]
Geldof, G.D. \ 1989
help
Centraal afvoersysteem voor drainagewater van de glastuinbouw in Delfland : onderzoek naar de invloed op de kwaliteit van het oppervlaktewater als gietwaterbron en naar de baten voor de glastuinbouw binnen het beheersgebied van het Hoogheemraadschap van Delfland [Boek]
Hamaker, P. \ 1989
help
Grondgebruikerssituatie en drainage-gegevens 1988 in het gebied IJzendijke - Hoofdplaat [Boek]
Hemert, A.K. van \ Schmitz, I.M.J. \ 1989
help
Inventariserend onderzoek rioleringsproblematiek in de provincie Limburg : eindrapport [Boek]
Witteveen + Bos Raadgevende ingenieurs \ 1989
Ondanks het feit dat de aanleg, de vervanging, het beheer en het onderhoud van de riolering een gemeentelijke taak is, is er toch een duidelijke relatie met de beleidssectoren, waarvoor ook provincies haar verantwoordelijkheid hebben zoals de waterhu ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.