Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 12 / 12

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==412-F
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Beheerplan voor het natuurreservaat "Zandstuve" - groot 136.67.85 ha voor de periode 1985 - 1994 [Boek]
Stichting Het Overijssels Landschap \ 1985
help
Handboek Stichting het Geldersch Landschap, 1985 [Boek]
Ruige, P.N. \ Maret Tak, G.J. de \ Stichting Het Geldersch Landschap \ 1985
help
De Bemelerberg : een bundel artikelen over de natuur- en cultuurhistorische betekenis van een droog schraalland-reservaat in Zuid-Limburg [Boek]
Hillegers, H.P.M. \ 1985
help
Het kaartbeeld van de Hoge Veluwe : tentoonstelling ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Nationale park 'De Hoge Veluwe', 25 april - 22 mei 1985, Museum Kroeller-Mueller, Otterlo [Kaart]
Vereniging 'Vrienden van de Hoge Veluwe' \ [1985]
Overzicht in kaarten n.a.v. 50 jaar Hoge Veluwe
help
Natuurreservaat 'De Duivelsberg' : een aanzet tot een beheersplan [Boek]
Bos, T.C. \ 1985
help
Scenario's voor het natuurbeheer in het Nationaal Park (i.o.) De Biesbosch [Boek]
Saris, F. \ Gordijn, H. \ Bijlsma, E. \ 1985
help
Nationaal Park in oprichting : De Weerribben [Boek]
Voorlopige Commissie Nationale Parken \ 1985
help
Nationaal Park in oprichting De Biesbosch [Boek]
Voorlopige Commissie Nationale Parken \ 1985
help
Waterschapslasten voor bos- en natuurterreinen : een juridische en financieel-technische orientatie [Studentenverslag]
Weijers, S. \ 1985
help
Kosten en baten van schaapskudden in natuurgebieden [Studentenverslag]
Brand, E. \ 1985
Een vergelijking van de bedrijfsvoering, de kosten en de opbrengsten van een twintig schaapskuddes in natuurgebieden in Nederland
help
Invloed van de voorgenomen verbreding van de Zuid-Willemsvaart op de natuurgebieden in de omgeving [Boek]
Oekologisch Adviesbureau Moller Pillot \ 1985
help
Evaluatienota nationale landschappen [Boek]
Nederland. Ministerie van Landbouw en Visserij \ 1985
In de regeringsbeslissing Inzake het Structuurschema Openluchtrecreatie (TK '84-'85, 16700, nrs. 3-4) is ten aanzien van nationale landschappen vermeld dat budgettaire redenen nopen tot een wijziging van het aanvankelijke beleidsvoornemen. Deze wijzi ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.