Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 20 / 23

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Rubriek==513-B-2
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Akkerbouwer ontgint moeras : 7.000 hectare ontginnen met vier trekkers : over de grens \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Broek, W. van den \ 2010
De Amerikaan Calvin Burgess pacht in Kenia 7.000 hectare vruchtbare kleigrond. Voor hij daarop rijst kan telen, moet hij met vier trekkers 350 kuub grond per hectare verplaatsen.
help
Trillingen appelslak (Pomacea canaliculata) : innovatiewijzer 2009, PPO-AGV [Boek]
Brandt, S. \ Brands, H. \ Hartsema, O. \ 2010
Met het verzorgen van de kweek is ervaring opgedaan met de appelslak. De indruk ontstond dat de slak gevoelig is voor verstoring, met name veroorzaakt door trillingen. Hieruit voort vloeide het idee om te kijken of dit fenomeen niet gebruikt kan word ...
help
Vietnam: op één na grootste rijstexporteur van de wereld : fietsen door de Mekong Delta (5) \ De molenaar : weekblad voor de graanverwerkende en veevoederindustrie [Artikel]
Kloosterman, B. \ 2008
help
Microscopische identificatie van rijst in het kader van wettelijke regelingen [Boek]
Jong, W.J.H.J. de \ Pinckaers, V.G.Z. \ 1996
help
Waterbeheer op probleemgronden voor rijst [Studentenverslag]
Hidding, W. \ 1988
help
Dammen in de mangroverijstteelt van Guine-Bissau : een inventariserend onderzoek [Boek]
Hesselink, E. \ Slobbe, L. van \ 1987
help
Het tarwe ekosysteem [Studentenverslag]
Landbouwhogeschool Wageningen \ 1981
De betekenis van gangbare en biologisch-dynamische bedrijfsvoering voor het agro-ekosysteem , vanuit landbouwkundig en natuurbeheerskundig oogpunt, met bijzondere aandacht voor wintertarwe.
help
De invloed van mechanisatie op werkgelegenheid, productie en inkomen bij rijstteelt op gezinsbedrijven in Nickerie [Boek]
Paulsson, L.E.C. \ 1978
help
Partiële resistentie in rijst tegen Pyricularia oryza Cavare [Boek]
Scholte, D.W. \ 1975
Dit verslag geeft een overzicht van de werkzaamheden verricht tijdens de verslagperiode en van overige voor praktijk nuttige werkzaamheden. Het werk bij het NUFFIC/DTH rijstziektenproject LHW-7, bestond uit het continueren van noodzakelijke onderdele ...
help
Mechanisatie, werkgelegenheid, produktie en inkomen bij rijstboeren in Nickerie 1974 / 1975 [Boek]
Paulsson, L. \ 1975
help
De irrigatie van sawahrijst in Indonesië [Boek]
Blom, J.E. \ Westerhout, J. \ 1973
help
Onderzoek naar de maaidorsverliezen bij rijst [Boek]
Wanders, A.A. \ 1969
help
Bedrijfseconomisch onderzoek in de middenstandsrijstpolder 1965 - 1968 [Boek]
Bogaard, F. uit den \ 1969
help
Bedrijfseconomisch vooronderzoek in de bevolkingsrijstcultuur in een deel van de Noord - Saramaccapolder : gebied tussen Leiding 8a en 9 [Boek]
Storm, J.R. \ 1969
help
Bedrijfseconomisch onderzoek in de middenstandsrijstpolder te Wageningen met betrekking tot de voorjaarsoogst 1968 [Boek]
Caldeira, W.R. \ 1969
help
Bedrijfseconomisch onderzoek in de middenstandsrijstpolder te Wageningen met betrekking tot de najaarsoogst 1968 [Boek]
Meinster, W.H. \ 1969
help
Enkele sociologische aspekten van de bevolkingsrijstkultuur in het district Nickerie [Boek]
Steekelenburg, P.N.G. van \ 1969
help
Bedrijfseconomisch onderzoek in de middenstandsrijstpolder te Wageningen met betrekking tot de voorjaarsoogst over 1967 [Boek]
Pierie, R.N. \ 1968
help
Bedrijfseconomisch onderzoek in de middenstandsrijstpolder te Wageningen met betrekking tot de najaarsoogst 1967 [Boek]
Admiraal, J.G.A. \ 1968
help
Bodemvorming en bodemclassificatie van rijstgronden : een literatuurstudie [Studentenverslag]
Breemen, N. van \ Oldeman, L.R. \ 1967
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.