Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: reeks-ppn==292495870
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Ammoniakemissie uit de landbouw in 1990 en 2005-2008 : achtergrondrapportage [Boek]
Hoogeveen, M.W. \ Blokland, P.W. \ Kernebeek, H. van \ Luesink, H.H. \ Wisman, J.H. \ 2010
In opdracht van het Planbureau voor de Leefomgeving en de Wettelijke Onderzoekstaken (WOT) Natuur & Milieu heeft LEI Wageningen UR de definitieve berekening van de ammoniakemissie voor 2007 en de voorlopige berekening voor 2008 gemaakt. De berekening ...
help
Protocol voor monitoring landelijke mestmarkt onder een stelsel van gebruiksnormen [Boek]
Born, G.J. van der \ Luesink, H.H. \ Verkerk, H. \ Mulder, H.J. \ Bosma, J.N. \ Bode, M.J.C. \ Oenema, O. \ 2009
Dit document beschrijft het protocol voor de monitoring van de landelijke mestmarkt onder het stelsel van gebruiksnormen. De doelen van het protocol zijn (i) het ontwikkelen van een gezamenlijke taal over de mestmarkt en (ii) het ontwikkelen van een ...
help
Ammoniakemissie uit de landbouw in 2006 en 2007 [Boek]
Luesink, H.H. \ Blokland, P.W. \ Hoogeveen, M.W. \ Wisman, J.H. \ 2009
In opdracht van het Planbureau voor de Leefomgeving en de WOT Natuur & Milieu heeft LEI Wageningen UR de definitieve berekening van de ammoniakemissie voor 2006 en een voorlopige berekening voor 2007 uitgevoerd. Deze rapportage is een verantwoording ...
help
Ammoniakemissies uit de landbouw in Milieubalans 2006: uitgangspunten en berekeningen [Boek]
Hoogeveen, M.W. \ Luesink, H.H. \ Mokveld, L.J. \ Wisman, J.H. \ 2008
Met het oog op de Milieubalans 2006 en de emissieregistratie maakte het LEI een berekening van de ammoniakemissie over 2004, met voorlopige berekeningen over 2005. De berekeningen zijn gemaakt met het mest- en ammoniakmodel (MAM). Uitgangspunten voor ...
help
Protocol voor monitoring landelijke mestmarkt onder een stelsel van gebruiksnormen [Boek]
Luesink, H.H. \ Bode, M.J.C. de \ Groot Koerkamp, P.W.G. \ Klinker, H. \ Verkerk, H.A.C. \ Oenema, O. \ 2006
LNV heeft aan de Commissie van Deskundigen Meststoffenwet (CDM) gevraagd een protocol op te stellen voor de monitoring van de mestmarkt. Dit WOT Natuur & Milieu rapport geeft uiteindelijk antwoord op de vraag hoe jaarlijkt de mestmarkt gemeten dient ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.