Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 20 / 114

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: reeks-ppn==822636905
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Naar een Energieakkoord voor duurzame groei [Boek]
Ad hoc-Commissie Energie en Economie \ 2012
Nederland heeft een nationaal energieakkoord nodig, met bindende afspraken over energiebesparing, schone technologie en klimaatbeleid. In dit advies over energie en economie adviseert de SER om belanghebbende partijen bijeen te brengen en bruggen te ...
help
Tweede voortgangsrapportage internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ Commissie Internationaal Maatschappelijk Verantwoordlijk Ondernemen \ 2011
help
Veilig omgaan met nanodeeltjes op de werkplek [Boek]
Commissie Arbeidsomstandigheden \ cop. 2009
help
Een kwestie van gezond verstand : breed preventiebeleid binnen arbeidsorganisaties [Boek]
2009
help
Europa 2020: de nieuwe Lissabon-strategie [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ 2009
help
Consumentenrechten in de interne markt [Boek]
Commissie voor Consumentenaangelegenheden \ 2009
help
Diversiteit in het personeelsbestand [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ 2009
In dit advies beantwoordt de SER de vragen van het kabinet in de adviesaanvraag Hoe kan diversiteit in het personeelsbestand bijdragen aan betere organisatieresultaten?
help
Aanpak inhaleerbare allergene stoffen op de werkplek [Boek]
Commissie Arbeidsomstandigheden \ 2009
help
Waarden van de landbouw [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ 2008
Dit SER advies is opgesteld op verzoek van LNV. Aan het rapport van de Commissie Landbouwbeleid (met prof. Louise Fresco als voorzitter) geruime tijd gewerkt. Centraal staat de toekomst van het Europese landbouwbeleid na 2013. Kern van het advies is ...
help
Zuinig op de Randstad [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ 2008
De Randstad heeft het in zich om een duurzame en concurrerende Europese topregio te blijven, maar we moeten blijven investeren in een kwalitatief goed, compleet vestigingsklimaat. Daarvoor moet de overheid een uitdagende agenda opzetten en uitvoeren ...
help
Langdurige zorg verzekerd: over de toekomst van de AWBZ [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ 2008
help
Duurzame globalisering: een wereld te winnen [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ 2008
Dit advies doet voorstellen voor beleid waarmee het globaliseringsproces in goede banen kan worden geleid. Deze voorstellen hebben betrekking op het versterken van de positie van Nederland in het globaliseringsproces en een meer duurzame en eerlijke ...
help
CAP reform and public services of agriculture [Boek] - Abridged version
Sociaal-Economische Raad \ 2008
The traditional objectives of the European Union’s Common Agricultural Policy (CAP) do not take sufficient account of new preferences of society concerning nature conservation, environmental protection, and animal welfare. National and European polic ...
help
Lissabon in de wijk : het grotestedenbeleid in een nieuwe fase [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ 2007
help
Groenboek herziening van het consumentenacquis : advies van de Commissie voor Consumentenaangelegenheden [Boek]
Commissie voor Consumentenaangelegenheden \ 2007
help
Meedoen zonder beperkingen : meer participatiemogelijkheden voor jonggehandicapten [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ 2007
help
De toekomst van de PBO : advies uitgebracht aan de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ 2006
help
Cofinanciering van het EU-landbouwbeleid [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ 2006
help
Nederland en EU-milieurichtlijnen [Boek]
Sociaal-Economische Raad \ 2006
help
Welvaartsgroei door en voor iedereen : advies over het sociaal-economisch beleid op middellange termijn [Boek]
Sociaal Economische Raad (SER) \ 2006
De SER roept het komende kabinet op om serieus werk te maken van een activerende participatiemaatschappij waarin iedereen naar vermogen meedoet. Dit vereist stevige investeringen in mensen en ruimte voor ondernemerschap. Hierdoor kunnen economische k ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.