Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 15 / 15

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: alle velden="Ecoland-rapport"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Visdieven en de verontreiniging van het Haringvliet : orienterend onderzoek naar mogelijke effecten van organische microverontreinigingen op de reproductie [Boek]
Dirksen, S. \ Boudewijn, T.J. \ 1990
help
Voedselkeus van aalscholvers op het Veluwemeer en Wolderwijd in het winterhalfjaar, 1989 - 90 [Boek]
Dirksen, S. \ Boudewijn, T.J. \ Marteijn, E.C.L. \ 1990
help
Nadere uitwerking van de mogelijkheden voor natuurontwikkeling in de Biesbosch [Boek]
Mes, R.G. \ Saris, F. \ Boudewijn, T.J. \ 1990
SOVON onderzoek
help
Monitoring van biologische effecten van verontreiniging : aalscholvers in de Dordtse Biesbosch [Boek]
Boudewijn, T.J. \ Dirksen, S. \ 1990
help
Ecologisch Meetnet Oevers (EMO) : vegetatie-opnamen in het benedenrivierengebied [Boek]
Mes, R.G. \ Boudewijn, T.J. \ 1989
help
Broedsucces van aalscholvers in relatie tot de vervuiling van het aquatische ecosysteem [Boek]
Dirksen, S. \ Boudewijn, T.J. \ Slager, L.K. \ 1989
help
Futen en meerkoeten in de Biesbosch, broedbiologie in 1989 : orienterend veldonderzoek naar effecten van verontreinigingen [Boek]
Boudewijn, T.J. \ Mes, R.G. \ 1989
help
Een overzicht van de ecologische kennis van de Lek, een zoetwatergetijden - rivier [Boek]
Smit, G.F.J. \ Slager, L.K. \ Boudewijn, T.J. \ 1989
help
Ontwikkelingsmogelijkheden van het benedenrivierengebied en het Volkerak - Zoommeer : bijdrage aan de 3e nota waterhuishouding [Boek] - 2e dr.
Slager, L.K. \ Mes, R.G. \ 1988
help
Aalscholvers in de Dordtse Biesbosch : broedsucces en fourageerplaatskeus in een vervuild ecosysteem [Boek]
Boudewijn, T.J. \ Dirksen, S. \ Mes, R.G. \ 1988
help
Monitoring van niet-broedvogels in Volkerakmeer en Zoommeer (ZH, NB en ZL) : de opzet van een telprogramma vanaf de zomer van 1987 [Boek]
Dirksen, S. \ 1987
help
Gebruik van het zoute Krammer - Volkerak door watervogels [Boek]
Boudewijn, T.J. \ Dirksen, S. \ Slager, L.K. \ 1987
help
De vegetatie van buitendijkse gebieden van het Haringvliet en Hollandsch Diep [Boek]
Hermelink, P.P.J. \ Mes, R.G. \ Kloosterman, E.H. \ 1987
Resultaten van literatuuronderzoek en veldwerk. Achtereenvolgens worden behandeld: algemene beschrijving van de buitendijkse gebieden, belangrijkste milieufactoren, vegetatietypen en hun milieufactoren, vegetatiesuccessie, vergelijking met andere geb ...
help
Oeververdediging en vogels in het Haringvliet [Boek]
Dirksen, S. \ 1987
De doelstelling van het hier beschreven onderzoek was het maken van een gedetailleerde beschrijving van de functie van de oevers van de Korendijksche en Beninger Slikken voor de diverse soorten vogels in relatie tot het type oeververdediging. Deze be ...
help
Rijkswateren als wetlands : ecosysteem - analyse van de rijkswateren als internationaal belangrijke water- en moerasgebieden [Boek]
Boudewijn, T.J. \ 1987
Voor deze systeeminventarisatie zijn de rijkswateren ingedeeld in: grote rivieren, benedenrivierengebied, stagnante zoetwatermeren, stagnante brakke-zoute meren, en brakke-zoute getijdegebieden. Per groep wordt een korte gebiedsbeschrijving gegeven, ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.