Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 17 / 17

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: alle velden="Historisch onderzoek naar het beheer van bossen en natuurterreinen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Boswachterij Groesbeek - But : historisch onderzoek naar het beheer van bossen en natuurterreinen [Studentenverslag]
Biekens, M.J.J.M. \ 1992
help
Het natuurreservaat Mensinge [Studentenverslag]
Zee, L.D. de \ 1991
help
Renteloosvoorschotbossen in Noord-Brabant, gemeentebossen van Goirle en Hilvarenbeek : historisch onderzoek naar het beheer van bossen en natuurterreinen [Studentenverslag]
Bosch, O.J. \ 1991
help
Landgoed Hackfort : boshistorisch onderzoek : historisch onderzoek naar het beheer van bossen en natuurterreinen : projekt 3: Landgoedbebossingen, deelprojekt 3.6: Landgoed Hackfort [Studentenverslag]
Scheper, M. \ 1990
help
Het Norgerholt [Studentenverslag]
Koomen, F. \ 1989
help
Een historische beschrijving van de boswachterij Bakkeveen [Studentenverslag]
Deinum, A. \ Visschedijk, A. \ 1988
help
De geschiedenis van de Staatsbossen in de Baronie van Breda voor 1900 [Studentenverslag]
Hoof, W.B.J. van \ 1988
help
19e - eeuwse droge heidebebossing [Studentenverslag]
Oosterhuis, J.W. \ Rademaker, B.F.M. \ 1988
Geschiedenis van bossen, Staatsbosbeheer
help
De aanplant van groveden in historisch perspectief : een studie naar de maatschappelijke ontwikkelingen die geleid hebben tot de aanplant van groveden tot 1900 [Studentenverslag]
Seubring, A.M. \ 1988
Geschiedenis van de Nederlandse bosbouw, Staatsbosbeheer
help
De Nederlandse bosbouw en de houtvoorziening in de oorlogsjaren '40 - '45 [Studentenverslag]
Rademaker, B.F.M. \ 1988
help
Het landgoed "De Utrecht" : n.v. Levensverzekeringmaatschappij "Utrecht" (AMEV) [Studentenverslag]
Claessen, I.P.A. \ Swart, B.F.M. \ 1984
De historische ontwikkelingen worden voor diverse perioden, onderscheiden naar de verschillende maatschappelijke ontwikkelingen, voor dit landgoed ten zuiden van Tilburg besproken
help
Een bosbedrijf anno 1913 : een deel van de inzending door W.H. de Beaufort, particulier houtvester over de houtvesterijen "Den Treek", "De Hoogt" en "Austerlitz" naar de "Nationale en Internationale Landbouwtentoonstelling", gehouden van 23 augustus tot 15 september 1913 te 's-Gravenhage [Boek]
Beaufort, W.H. de \ Hiemstra, J.A. \ 1984
help
Verhandeling over de houtteelt : antwoord op de aan de Commissie van Landbouw in de Provincie Utrecht door den Heer Uilkens te Wehe bij Leens, Provincie Groningen voorgestelde vragen over de houtteelt [Boek]
Beaufort, A.J. de \ Ronden, G.M.W. \ 1984
Weerslag van een manuscript over de houtteelt in Nederland, oorspronkelijk uitgegeven in 1853. Het geeft een aardige aanvulling op de al bekende werken uit het midden van de 19e eeuw betreffende de houtteelt in Nederland, en in het bijzonder op het g ...
help
Historisch onderzoek naar het beheer van bossen en natuurterreinen op Texel [Studentenverslag]
Meeuwissen, T.W.M. \ Wagtmans, C.J.J. \ 1984
help
Boswachterij Schoorl [Boek]
Hilgen, P.R. \ [1984]
Terrein Staatsbosbeheer
help
Historisch onderzoek naar het beheer van bossen en natuurterreinen ten behoeve van de Stichting Groeneveld [Boek]
Engel, M. \ 1984
help
De boswachterij Terschelling : historisch onderzoek naar het duinbeheer [Studentenverslag]
Hilgen, P.R. \ Slings, Q.L. \ 1981
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.