Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 20 / 21

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: alle velden="Verhandelingen der Koninklijke Akademie van Wetenschappen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De optimale temperaturen van bloemaanleg tot bloei : (snelle bloei van Darwintulpen, II) (var. W. Copland) [Boek]
Hartsema, A.M. \ Luyten, I. \ Blaauw, A.H. \ 1930
help
De periodieke ontwikkeling van de Darwin - tulp [Boek]
Mulder, R. \ Luyten, I. \ 1928
help
Gevolgen van röntgenbestralingen bij tulpenbollen [Boek]
Heijningen, W. van \ Blaauw, A.H. \ Hartsema, A.M. \ 1928
help
Beschouwingen over en in verband met de daling van den bodem van Nederland [Boek]
Steenhuis, J.F. \ 1917
help
Het Uddeler-meer en de Veluwe [Boek]
Lorie, J. \ 1910
Ontstaan Uddelermeer
help
Bijdrage tot de kennis van de landijs-vormingen in de provincie Friesland en van het oudere fluviatiele diluvium in de ondergrond van Noord-Nederland [Boek]
Cappelle, H. van \ 1910
help
De geologische bouw der Geldersche Vallei, benevens beschrijving van eenige nieuwe grondboringen [Boek]
Lorie, J. \ 1906-1916
Geologie Gelderse Vallei
help
Bijdrage tot de kennis van het leven der humicole fungi en van de scheikundige processen welke bij de humificatie plaats hebben [Boek]
Koning, C.J. \ 1903
help
Onze brakke, ijzerhoudende en alkalische bodemwateren [Boek]
Lorie, J. \ 1899
help
Geographische geschiedenis van Holland bezuiden de Lek en Nieuwe Maas in de middeleeuwen [Boek]
Ramaer, J.C. \ 1899
help
Nieuwe waarnemingen op het Nederlandsche diluviaalgebied, voornamelijk met het oog op de kaarteering dezer gronden [Boek]
Cappelle, H. van \ 1898-1900
help
De sluisput bij Neder-Andel in de afdamming der Maas ; II. De grondboringen om Wageningen ; III. De grondboringen te Winterswijk ; IV. De grondboringen bij Weesp ; V. De grondboringen langs het Merwedekanaal [Boek]
Lorié, J. \ 1897
help
Het voorkomen van gekristalliseerd ferrocarbonaat (Siderit) in moerasijzererts, en eene bijdrage tot de kennis van 't ontstaan van dit erts in den Nederlandschen bodem [Boek]
Reinders, G. \ 1896
help
Bijdrage tot de karteering onzer zandgronden [Boek]
Schroeder van der Kolk, J.L.C. \ 1895-1898
help
De hoogvenen en de gedaantewisselingen der Maas in Noord-Brabant en Limburg [Boek]
Lorie, J. \ 1894
help
Grondboringen langs de Beneden-Maas [Boek]
Lorie, J. \ 1894
help
Eenige mededeelingen over de glaciale en praeglaciale vormingen in Twente en den oosthoek van Gelderland [Boek]
Cappelle, H. van \ 1894
help
Der Lochemerberg : ein Durchragungszug im niederlaendischen Diluvium [Boek]
Cappelle, H. van \ 1893
help
De omvang van het Haarlemmermeer en de meren waaruit het ontstaan is, op verschillende tijden vóór de droogmaking [Boek]
Ramaer, J.C. \ 1892
help
Het diluvium van West-Drenthe [Boek]
Cappelle, H. van \ 1892
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.