Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 12 / 12

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="afvoer"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Meetschotten Bargerveen : ontwerp, constructie en ijking [Boek]
Boiten, W. \ Dommerholt, A. \ Römelingh, J. \ 2004
Delen van het Bargerveen zijn gespaard gebleven voor grootschalige vervening. In 1968 kocht het rijk de eerste hectares natuurreservaat in het Bargerveen. In 1995 werd de inrichting van het inmiddels 2000 ha grote natuurreservaat voltooid. Deze inric ...
help
IJking aflaatwerk naar het Twenthekanaal in Lochem [Boek]
Boiten, W. \ Dommerholt, A. \ 2003
help
IJking Reinkstuw in de Buurserbeek [Boek]
Dommerholt, A. \ Boiten, W. \ 2003
help
Meetopstelling voor aan- en afvoer van water in de Vlietpolder bij Hoogmade : onderdeel project "Water- en Nutriëntenhuishouding Veenweidegebied [Boek]
Dommerholt, A. \ 2000
help
Afvoerrelatie meetoverlast Stemerdinkbrug [Boek]
Dommerholt, A. \ 1995
help
Verslag van de buitenlandse excursie naar Munsterland, het Ruhrgebied en de Eifel 4 t/m 7 september 1989 [Boek]
Dommerholt, A. \ Warmerdam, P.M.M. \ 1990
help
De afvoercoefficient van een v-vormige lange overlaat bij afwijkingen in de plaatsing [Boek]
Dommerholt, A. \ Ieperen, H.J. van \ 1987
help
Afvoer uit het stedelijk gebied "De Dreyen" : een onderbroken studie [Boek]
Dommerholt, A. \ 1983
help
Omvorming van neerslag tot rioolinvoer bij enkele typen verhardingen [Boek]
Zondervan, J.G. \ Dommerholt, A. \ 1976
help
Omvorming van neerslag tot rioolinvoer bij een bepaald type "inlet area" [Boek]
Zondervan, J.G. \ Dommerholt, A. \ 1975
De mogelijkheid tot het uitvoeren van een reeks beregeningsproeven op het dak van het eigen gebouw werd begin 1974 geopperd door prof. Kraijenhoff van de Leur. Vervolgens is na enige voorbereiding in de tweede helft van 1974 door de schrijvers een re ...
help
Brink depth method for flow measurements : (aanvullende metingen van Nederland op ISO/TC 113/WG 2(Secr-26)95) [Boek]
Kraijenhoff van de Leur, D.A. \ Dommerholt, A. \ 1973
Afvoerbepalingen bij een rechthoekig kanaal waarin sprake is van een loodrechte overstortrand
help
IJking V-vormige overlaat in de Bielheimerbeek [Boek]
Dommerholt, A. \ Richardson, Q.B. \ Landbouwhogeschool \ 1970
In samenwerking met Provinciale Waterstaat werd een ijking verricht van twee schaalmodellen van een V-vormige overlaat in de Bielheimerbeek, nabij Doetinchem
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.