Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="afvoer"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Hoge afvoeren van enige Nederlandse stroomgebieden [Boek]
Jager, A.W. de \ 1965
help
Enkele resultaten van het onderzoek naar afvoerfrequenties van het gemaal 'De Moer' [Boek]
Stol, P.T. \ 1965
Vooral bij extreme situaties waar het gaat om veel neerslag en afvoer is het noodzakelijk een waterbalans onderzoek te houden. Dit met het oog op benodigde capaciteit van gemalen.
help
Een onderzoek naar de ontwateringstoestand op Noord-Beveland [Boek]
Bloemen, G.W. \ 1965
Hoewel ook op Noord-Beveland in het verleden grondwaterstanden werden gemeten in combinatie met polderpeilen (VAN 'T LEVEN en VAN DER WEERD) boden deze gegevens weinig mogelijkheden voor een onderzoek met het doel de maatgevende etmaalafvoer te bepal ...
help
Het estuarium als ontvangend water van grote hoeveelheden afvalstoffen : afvoer van het veenkoloniale afvalwater naar de Eems [Proefschrift]
Eggink, H.J. \ 1965
help
Een modelonderzoek van enige meetstuwen in het Leerinkbeek gebied [Boek]
Landbouwhogeschool Wageningen \ 1965
Laboratoriumproeven verricht in het kader van hydrologisch onderzoek, verricht op verzoek van de Commissie Waterbehoefte Gelderland
help
Hoge afvoeren van enige Nederlandse stroomgebieden [Proefschrift]
Jager, A.W. de \ 1965
help
Afgevoerde en ingelaten waterhoeveelheden voor peilbeheersing en waterverversing door Rijnland's boezem [Boek]
Scholte Ubing, D.W. \ 1965
help
Siltation and pollution problems in Spring Creek, Shasta County, California \ Journal of the American Water Works Association [Artikel]
Prokopovich, N.P. \ 1965
help
Weerstandscoefficienten watergangen Leerinkbeekgebied [Studentenverslag]
Heins, G. \ 1965
help
Het beheer van een bergboezem ten behoeve van waterwinning en beekafvoer [Boek]
Visser, W.C. \ [1965]
Stroomgebiedsbenadering ICW
help
Onderzoek naar een praktisch doelmatige bepaling van beekafvoernormen [Boek]
Visser, W.C. \ [1965]
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.