Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="afvoer"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Beregeningsinstallatie voor oppervlakteafvoer studies (met behulp van een hellende goot) [Boek]
Landbouwhogeschool Wageningen \ 1971
Om de neerslag-afvoer relatie bij oppervlakkige afstroming te onderzoeken, werd in het Laboratorium voor Hydraulica en afvoerhydrologie gebruik gemaakt van een 15 m lange en 1 m brede meetgoot. Gezocht moest worden naar een systeem dat een goede verd ...
help
Uitkomsten van een analyse van maalstaatgegevens van het gemaal "Poortvliet" op Tholen [Boek]
Stol, P.T. \ 1971
Het vierde en laatste gemaal waarvan in het kader van het onderzoek naar de afvoercapaciteit van poldergemalen in het Deltagebied de maalstaatgegevens werden geanalyseerd, is het gemaal "Poortvliet". De gegevens werden bewerkt op een wijze die in gro ...
help
Modelonderzoek overlaat in de Veengoot [Boek]
Maarel, A.J.G. van der \ Pitlo, R.H. \ 1971
In samenwerking met de Provinciale Waterstaat van Gelderland werd in het laboratorium voor Hydraulica en Afvoerhydrologie van de Landbouwhogeschool te Wageningen een modelonderzoek verricht van een overlaat in de Veengoot nabij Vorden.
help
Afvoernormen [Boek]
Bon, J. \ 1971
help
Stroombeeld en verhangen bij grondwaterstroming door halfoneindig massief [Boek]
Technische Adviescommissie voor de Waterkeringen \ [ca. 1971]
Toepassing van de wiskundige formules
help
Alteration of sediments by natural gases in Western Merced County, California \ American Association of Petroleum Geologists bulletin [Artikel]
Prokopovich, N.P. \ Cole, R.C. \ Nishi, C.K. \ 1971
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.