Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="apen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Kamerbrief met reactie op het ambitieplan van het BPRC en de verkenning bundeling proeven met apen : kamerbrief [Brief]
Engelshoven, I. van \ 2019
In deze brief informeert de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over het beleid ten aanzien van proeven met apen om de transitie naar proefdiervrije innovaties te versnellen.
help
Reactie op de verkenning van het Rathenau Instituut “Van aap naar beter” en toekomstvisie Biomedical Primate Research Centre (BPRC) [Brief]
Engelshoven, I. van \ 2018
Kamerbrief met de reactie van minister van Engelshoven van het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap over het rapport van het Rathenau Instituut, dat gaat over alternatieven voor proeven met apen.
help
Reactie op EO-uitzending van '3onderzoekt' betreffende de illegale handel in en mishandeling van apen [Brief]
Dijksma, S.A.M. \ 2014
Brief van staatssecretaris Dijksma (EZ) aan de Tweede Kamer met een reactie op de illegale handel in en mishandeling van apen die wordt aangekaart in de tv-uitzending van het EO-programma '3onderzoekt', getiteld 'Een exotisch dier als huisdier?!'
help
Stand van zaken uitvoering moties inzake Biomedical Primate Research Centre : [kamerbrief] [Brief]
Dijksma, S.A.M. \ 2014
Brief van staatssecretaris Dijksma (EZ) aan de Tweede Kamer over stand van zaken uitvoering moties inzake Biomedical Primate Research Centre. En over de vraag hoeveel apen er op dit moment in het Biomedical Primate Research Centre (BPRC) aanwezig zij ...
help
Kamervragen illegaal gehouden resusapen door Circus Renz Berlin : [kamerbrief] [Brief]
Verburg, G. \ 2010
Kamerbrief met antwoorden op kamervragen waarin de minister meldt dat de resusaap een beschermde uitheemse diersoort is. De ontheffingsaanvraag voor het houden van de apen door het circus wordt behandeld.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.