Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="aquatische gemeenschappen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De invloed van verschillende beheersmethoden van watergangen op het macrofyten- en macrofaunabestand [Studentenverslag]
Kortbeek, J.M. \ Vries, H.R. de \ 1980
Het doel van dit onderzoek was na te gaan of er een relatie bestaat tussen de verschillende methoden van onderhoud van watergangen en de aanwezige macrofauna en vegetatie.
help
Onderzoek naar de relatie tussen de watervegetatie en de waterkwaliteit in Zuid-Holland [Boek]
Haarlem, J.E. \ 1980
De volgende vraagstellingen werden onderzocht: 1) In hoeverre komt het beoordelingssysteem uit het Saneringsplan Waterkwaliteit Zuid-Holland overeen met het beoordelingssysteem gebruikt bij de Vegetatiekartering Zuid-Holland? 2) Hoe is de relatie tus ...
help
Flora en vegetatie in de Kortenhoefse Plassen Westzijde (Wijde Gat) en de Korremof [Studentenverslag]
Schouten, N. \ Bons, R.M. \ 1980
help
Flora en vegetatie van de Kortenhoefse Polder "Oostzijde" [Studentenverslag]
Lemmen, G. \ Loohuizen, M. \ 1980
help
Half-natuurlijke vegetaties in relatie tot waterhuishouding en waterkwaliteit \ Tijdschrift / Vereniging Koninklijke Nederlandsche Heide Maatschappij [Artikel]
Kemmers, R.H. \ Jansen, P.C. \ 1980
Nagegaan zijn de invloeden van kwel op de chemische eigenschappen van grondwater en de rol hiervan bij het reguleren van de beschikbaarheid van voedingsstoffen in ecosystemen. Zowel het grondwaterregime, als de chemische karakteristiek van grondwater ...
help
Distribution of plant communities along rivulets in relation to hydrology and management \ Epharmonie : Rinteln, 9.4. - 11.4. 1979 [Hoofdstuk uit boek]
Grootjans, A.P. \ 1980
help
Onderzoek naar 't verlandingsproces van enkele veensloten in 't Drentse AA gebied [Boek]
Huisman, M. \ Vries, J. de \ 1980
help
Afbraak van zeegras in het Grevelingenmeer en de rol van Idotea chelipes en Gammarus locusta daarbij [Boek]
Beunder, H. \ 1980
help
Inventarisatie en evaluatie van platen met een bestemming natuurterrein in het Deltagebied [Boek]
Klootwijk, M. \ Kollen, J. \ 1980
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.