Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="canada"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
The production cost comparison \ Pig international [Artikel]
1998
Vergelijking van voeder- en huisvestingskosten voor vleesvarkens in Nederland, Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittannie en Italie; en voor zeugen in Canada, de VS, Argentinie, Nederland en Denemarken
help
Straw top cuts smells : odour control \ Pig international [Artikel]
1998
De grootste organisatie voor varkensproductie in de V.S. blaast gehakseld stro over de mest in de open bewaarplaatsen. Deze methode van stankbestrijding kwam bij een uitgebreid onderzoek als beste uit de bus
help
How to be bio-secure! : health control \ Pig international [Artikel]
1998
Gewezen wordt op de strenge richtlijnen die de American Association of Swine Practitioners voorschrijft om een ziekte-uitbraak in de varkenshouderij zoveel mogelijk te voorkomen en onder quarantaine te stellen
help
A fibre cap for the lagoon : tests with straw \ Pig international [Artikel]
1996
In Canada is onderzoek gedaan naar stankbeperking bij mestopslag onder versnipperd gerststro
help
An end to contracting \ Pig international [Artikel]
1995
Een grootschalige bedrijfsorganisatie in Canada is na 15 jaar uit efficientie-overwegingen van levering en afname van biggen op contractbasis overgestapt op een leveringssysteem in een joint ventures-verband
help
Sows housed for freedom : housing sows \ Pig international [Artikel]
Morris, J.R. \ Hurnik, F. \ 1991
Een Canadees huisvestingssysteem met veel bewegingsvrijheid
help
Erysipelas lookalike in high - health herds \ Pig international [Artikel]
1990
Kenschetsing van het optreden van vlekziekte in Canada
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.