Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="conferenties"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Marketing in crisistijd, kijken in een glazen bol? \ Aardappelwereld [Artikel]
Hanse, L. \ 2009
Op 19 november 2009 houdt de organisatie van de Aardappeldemodag een congres over marketing ten tijde van recessie. Hierop vooruitlopend hebben managers in de afgelopen maanden van diverse bedrijven in Aardappelwereld magazine weergegeven, hoe zij ma ...
help
Aardappeldemodagcongres 2009 : vooruitkijken in crisistijd \ Aardappelwereld [Artikel]
Hanse, L. \ Delleman, J. \ 2009
Ondanks de problemen door de kredietcrisis en de slechte marktsituatie, zagen de sprekers op het Aardappeldemodagcongres nog voldoende perspectieven voor de aardappelsector. Alleen met de blik gericht op de toekomst, met innovatie, met onderscheid en ...
help
Wereldklimaatverandering vraagt ingrijpende aanpassingen aardappelteelt \ Aardappelwereld [Artikel]
Hanse, L. \ Delleman, J. \ 2009
Door de gortdroge grond en blauwgevoelige aardappelen als gevolg van warme zomerdagen zonder regen, zitten vele van de bezoekers van het PotatoEurope 2009 Congres met een groot probleem opgescheept. De conclusie na het congres is dat de klimaatverand ...
help
Aardappel Centrum Westmaas van start \ Aardappelwereld [Artikel]
Hanse, L. \ 2009
Veel bedrijven die actief zijn in de aardappelsector, zien het PPO te Westmaas als een ideale plaats voor praktijkonderzoek in Nederland. Hier is heel veel kennis over het gewas aanwezig
help
Minder biologische aardappelomzet in 2008 \ Aardappelwereld [Artikel]
Hanse, L. \ 2009
Een sector met ambities, dat was het thema op het vijfde Bio-Congres van de gehele biologische branche, dat in Nederland plaatsvond op kasteel Rhederoord in De Steeg. Maar er waren ook onbenoemde cijfers, zoals die van een lagere aardappelomzet en ee ...
help
Rusthoeve presentueert actuele aardappelinformatie \ Aardappelwereld [Artikel]
Hanse, L. \ 2007
Op 20 juni 2007 organiseert CZAV een jaarlijkse open dag op proefboerderij Rusthoeve in Colijnsplaat. De dag zal in het teken staan van onmoeting en uitwisseling van actuele informatie uit de aardappelsector
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.