Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="conferenties"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
NJF seminar in Malmö : internationaal overleg pelsdieren-dierenartsen \ De pelsdierenhouder [Artikel]
Kleyn van Willigen, F.C. \ 2004
Verslag van het NJF-seminar (Nordisca Jordbruksforskares Foerening) in Malmö, Zweden (23-25 januari 2004). Een overzicht van de gezondheidssituatie bij pelsdieren in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en Nederland, en samenvattingen van presentat ...
help
NJF seminar in Noorwegen : internationaal overleg, deel 2 \ De pelsdierenhouder [Artikel]
Kleyn van Willigen, F.C. \ 2004
Verslag van het 354-ste NJF-seminar (Nordisca Jordbruksforskares Foerening), onderafdeling pelsdieren, in Lillehammer, Noorwegen (8-10 oktober 2003). Samenvattingen van de presentaties op het gebied van voeding, gezondheid, fysiologie en pathologie, ...
help
NJF seminar in Noorwegen : internationaal overleg pelsdieren-dierenartsen \ De pelsdierenhouder [Artikel]
Kleyn van Willigen, F.C. \ 2003
Verslag van het wereldcongres van dierenartsen die werkzaam zijn in de pelsdierenhouderij. Vijf presentaties werden gehouden waarvan een korte samenvatting is gegeven. Een uiteenzetting over ethologie en dierenwelzijn
help
Verslag van de NJF Veterinary Health Group \ De pelsdierenhouder [Artikel]
Kleyn van Willigen, F.C. \ 2003
help
NJF dierenartsencongres in Roslev Denemarken \ De pelsdierenhouder [Artikel]
Kleyn van Willigen, F.C. \ 2002
Verslag van een congres van dierenartsen werkzaam in de pelsdierenhouderij: presentaties per land van de ziekteproblemen (Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Nederland), en individuele presentaties over diverse dierziekten en ziektebestrijding
help
NJF seminar no. 347 \ De pelsdierenhouder [Artikel]
Kleyn van Willigen, F.C. \ 2002
Verslag van het NJF-seminar (Nordisca Jordbruksforskares Foerening) in Vuokatti, Finland (oktober 2002). Diverse aspecten van voer en voeding, gedrag en huisvesting, fysiologie, genetica en nafok, ziektenleer en ziekten bij pelsdieren (nertsen en vos ...
help
Verslag tweede gedeelte IFASA-congres Kastoria \ De pelsdierenhouder [Artikel]
Kleyn van Willigen, F.C. \ 2001
Overzicht van de onderwerpen die op dit congres aan de orde zijn gekomen op het gebied van voeding, gedrag, welzijn en gezondheidszorg voor pelsdieren
help
Zevende internationaal wetenschappelijk congres in de productie van pelsdieren \ De pelsdierenhouder [Artikel]
Kleyn van Willigen, F.C. \ 2000
help
Vet meeting Maastricht 2000 \ De pelsdierenhouder [Artikel]
Kleyn van Willigen, F.C. \ 2000
Verslag van een bijeenkomst van gespecialiseerde pelsdierendierenartsen
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.