Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 12 / 12

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="cultuurlandschap"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Twee atlassen, één gedachte? [boekbespreking] \ Historisch geografisch tijdschrift [Artikel]
Bont, C. de \ 2012
Besproken worden: Atlas van Nederland in het Holoceen (Vos, Bazelman, 2011) en Twaalf eeuwen ruimtelijke transformatie in het westen van Nederland in zes kaartbeelden (Borger, Horsten. OverHolland, 2011)
help
Haarzuilens-Eiteren : beknopte historisch-geografische beschrijving en kartering van het cultuurlandschap in delen van de gemeenten Vleuten, Harmelen en IJsselstein [Boek]
Bont, C. de \ 2003
help
Bos, zand en een weinig akkerland : een historisch-geografische kartering en korte beschrijving van het cultuurlandschap van de Eder- en Ginkelse Heide ten noorden van de Verlengde Arnhemse Weg [Studentenverslag]
Bont, C. de \ [ca. 1993]
Bevat: relictenkaart
help
Het historisch-geografische gezicht van het Nedersticht : een cultuurhistorische landschapsverkenning van de provincie Utrecht [Boek]
Bont, C. de \ 1991
help
De heilige en de hertog : een historische geografie van de zogenaamde oude domeingoederen en de hertogelijke ontginningen in het landinrichtingsgebied St.-Oedenrode [Boek]
Bont, C. de \ 1991
help
Excursion to the Gooi area : permanent european conference for the study of the rural landschape [Boek]
Bont, C. de \ Meyer, H. \ Wimmers, W. \ 1990
help
Het cultuurhistorisch landschapsonderzoek van het streekplangebied "Midden- en Oost-Brabant" : een historisch - geografisch onderzoek [Boek]
Bont, C. de \ 1989
help
Katwoude : een dorps- en molengeschiedenis [Boek]
Bont, C. de \ Keunen, G.H. \ 1988
help
De historisch - landschappelijke kaart van Nederland, schaal 1:50.000 : legenda en proefkarteringen [Boek]
Bont, C. de \ Renes, J. \ 1988
Stiboka presentatie van 6 proefbladen van de Historisch-landschappelijke kaart van Nederland en een speciaal ontwikkelde legenda. Samen met een toelichting, waarin een beeld wordt gegeven van de historische ontwikkeling van het cultuurlandschap en va ...
help
Opbouw en toetsing van de legenda van de historisch - landschappelijke kaart van Nederland 1 : 50.000 [Boek]
Bont, C. de \ 1986
help
De historisch-landschappelijke kartering van Nederland : verslag over de periode 1-10-1982 - 31-9-1983 [Boek]
Bont, C. de \ 1983
Historisch-geografisch onderzoek Stiboka
help
De Bontkaart : een historisch-geografische landschapswaardering [Boek]
Beenakker, J. \ Bont, C. de \ 1983
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.