Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="demografie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De invloed van echtscheiding op relaties van jongeren \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Graaf, A. de \ 1996
Nagegaan wordt of personen die als kind / jongere de echtscheiding van hun ouders hebben meegemaakt als volwassene andere verwachtingen van en opvattingen over relaties hebben, en ander gedrag m.b.t. relaties vertonen dan anderen
help
Vrouwen zijn minder onzeker over hun kindertal \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Graaf, A. de \ 1995
Besproken worden de ontwikkeling van het kindertal in het verleden, de geboorteverwachtingen van mannen en vrouwen anno 1993, de consistentie van de geboorteverwachtingen die door vrouwen zijn uitgesproken in verschillende Onderzoeken Geinsvorming, e ...
help
De stabiliteit van de uitspraak : "Geen kinderen meer" \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Graaf, A. de \ 1987
help
Geen kinderen meer? \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Giessen, G.J. van de \ Graaf, A. de \ 1986
De betrouwbaarheid van de uitspraak van vrouwen dat zij geen kinderen meer willen krijgen, i.v.m. het maken van bevolkingsprognoses
help
Relaties en kinderen krijgen anno 1983 \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Beets, G.C.N. \ Graaf, A. de \ 1985
Het huwelijk als duurzame samenlevingsvorm zal nog afnemen en de snelle daling van het gemiddeld kindertal zal gaan afvlakken. Gegevens Leefsituatie-onderzoek 1983
help
Relaties en kinderen krijgen anno 1980 \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Beets, G.C.N. \ Graaf, A. de \ 1983
Verslag van leefsituatieonderzoek 1980. Geeft inzicht in de situatie en de verwachtingspatronen in Nederland op het gebied van relaties en het krijgen van kinderen.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.