Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 8 / 8

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="demografie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Alleenstaande moeders zijn vaak buiten een gezin opgegroeid \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Hoorn, W.D. van \ 1994
Op basis van gegevens van het Onderzoek Gezinsvorming van 1993 is onderzocht welke invloed achtergrondkenmerken als religie, opleiding, gemeentegrootte, geboorteland en gezinssituatie tijdens de jeugd hebben op alleenstaand moederschap. Ook aandacht ...
help
Alleen wonen : uit vrije wil of tegen wil en dank \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Hoorn, W.D. van \ 1994
Na de formulering van een theoretisch model voor het verschijnsel alleenwonen, worden kenmerken van alleenwonenden in het Onderzoek Gezinsvorming (1993, onder jongeren van 18 tot 42) onderzocht en worden ze in typen ingedeeld. Ook wordt onderzocht we ...
help
De invloed van werken van de vrouw op het aantal kinderen \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Hoorn, W.D. van \ 1991
Studie uit het Onderzoek Gezinsvorming 1988, naar zowel het gerealiseerde als het verwachte kindertal van vrouwen, door middel van variante- en multipele classificatieanalyse
help
De institutionele bevolking : achtergronden en verwachte ontwikkeling \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Hoorn, W.D. van \ 1990
help
Vrijwillig kinderloze vrouwen geportretteerd \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Beets, G.C.N. \ Hoorn, W.D. van \ 1988
Aan de hand van onderzoek uit 1982 en 1985 wordt nagegaan welke vrouwen vrijwillig kinderloos blijven
help
Bevolkingsprognose 1984 : hypothesen betreffende de geboorte \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Giessen, G.J. van \ Hoorn, W.D. van \ 1985
help
Onderzoek Gezinsvorming 1982 : leeftijd van de vrouw bij het eerste huwelijk en bij de geboorte van het eerste kind naar sociale variabelen \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Hoorn, W.D. van \ 1985
help
Onderzoek Gezinsvorming 1982 : verwacht uiteindelijk kindertal en sociale variabelen \ Maandstatistiek van de bevolking [Artikel]
Hoorn, W.D. van \ 1985
Effect van levensovertuiging, woongemeente en andere niet-demografische kenmerken op het uiteindelijke aantal kinderen dat vrouwen verwachten te zullen krijgen
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.