Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="dianthus"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Trosanjer groeit in winter nauwelijks : onderzoek proefstation Naaldwijk (1) \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Klapwijk, D. \ 1986
Uit een onderzoek naar de invloed van het seizoenverloop op het gedrag van anjers is gebleken dat de anjer in de winter slecht groeit. Ook maakt de anjer zeer ondoelmatig gebruik van het zonlicht. Het seizoen heeft invloed op de gewichtstoename van d ...
help
Bladaanleg trosanjer gevoelig voor straling : onderzoek proefstation Naaldwijk (2) \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Klapwijk, D. \ 1986
Het seizoen is gedurende het gehele jaar van invloed op de bladaanlegsnelheid. De temperatuur heeft hierop weinig invloed. Ook de lengtegroeisnelheid wordt door het seizoen beinvloed
help
Groeiduur tot bloemaanleg varieert per seizoen sterk : onderzoek proefstation Naaldwijk (3) \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Klapwijk, D. \ 1986
Uit een onderzoek met trosanjers is gebleken dat de groeiduur tot bloemaanleg varieert van 55 tot 185 dagen. De bloemaanleg liet het langst op zich wachten als getopt werd rond 1 oktober. Eind april gaan planten van verschillende leeftijd over tot bl ...
help
Seizoen en licht bepalen bloei : onderzoek proefstation Naaldwijk (4) \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Klapwijk, D. \ 1986
Het seizoen heeft in tegenstelling tot de daglengte invloed op de uitgroei van de bloemknop. De bloemaanleg reageert wel op de daglengte. De bloemaanleg kan gemeten worden via de lengtegroei: deze neemt namelijk sterk toe als de bloem is aangelegd
help
Groei en ontwikkeling van trosanjers het jaar rond [Boek]
Klapwijk, D. \ Wubben, C.F.M. \ 1985
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.