Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="geneeskunde"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Praktijkproeven met S.e. - vaccinatie \ De pluimveehouderij [Artikel]
Wisman, W. \ 1998
In de vermeerderingssector en in de legsector zijn proeven opgezet om de werking van S.e.-vaccinatie te testen. Ze zijn bedoeld om na te gaan of een enting naast het al bestaande pakket maatregelen een bijdrage levert aan het terug dringen van het aa ...
help
Salmonella / Campylobacter : plan van aanpak \ De pluimveehouderij [Artikel]
Wisman, W. \ 1997
Vanaf 1 mei 1997 is elke schakel in de vleeskuikenkolom verplicht tot het nemen van hygienemaatregelen en de zogenoemde monitoring. Doel: besmettingen met Salmonella en Campylobacter minimaliseren
help
Salomonella / Campylobacter : Plan van aanpak : inrichting van de broederij \ De pluimveehouderij [Artikel]
Wisman, W. \ 1997
Kuikenbroeders moeten in een bedrijfslan aangegeven hoe ze op hun bedrijf kruisbesmeting met Salmonella willen voorkomen. Het bedrijfsplan moet worden goedgekeurd door het Productschap en vervolgens moet dit plan voor 1 juli 1998 uitgevoerd moeten
help
Salomonella / Campylobacter : Plan van Aanpak : inrichting van het vleeskuikenbedrijf \ De pluimveehouderij [Artikel]
Wisman, W. \ 1997
De vleeskuikensector wil het aantal besmettingen af slachterij terugdringen tot onder 10 respectievelijk 15 procent. Daarvoor is een Plan van Aanpak opgesteld. Dit plan stoelt op verplichte hygienemaatregelen, verplichte reiniging en ontsmetting, in- ...
help
Plan van Aanpak 'Salmonella' in de eiersector : sector moet het heft in eigen handen houden \ De pluimveehouderij [Artikel]
Wisman, W. \ 1997
Na de vleeskuikensector heeft ook de eiersector een plan van aanpak 'preventie en bestrijding Salmonella' klaar. In deze bijdrage vier sectorvertegenwoordigers over de achtergronden, mogelijke knelpunten en hoe daar mee om te gaan
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.