Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="gewoonten"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Vogels van de provincie Groningen [Boek]
Boekema, E.J. \ Glas, P. \ Hulscher, J.B. \ 1983
help
Coenonympha arcania L. : een onderzoek naar de oecologie van Coenonympha arcania L. : een natuurbeheersonderzoek [Boek]
Merwe, T. van de \ 1983
help
De das [Proefschrift]
Claessens, F. \ 1983
help
Thema-nummer vogels en bosstructuur [Boek]
Berkel, C.J.M. van \ Cosijn, R. \ 1983
help
De oecologie en het voorkomen van dagvlinders in relatie tot het beheer van kalkgraslanden in Zuid-Limburg [Boek]
Diggelen, J. van \ 1983
help
Bevers in Nederland? : een onderzoek naar de mogelijkheden tot herintroductie van de bever in Nederland : eindrapport van de werkgroep "Bevers in Nederland" [Boek]
Boere, G.C. \ Ouderaa, A. van der \ 1983
Rapport over de resultaten van het onderzoek naar de wenselijkheid en mogelijkheden tot herintroduktie van de bever in Nederland. Ingegaan wordt op het onderwerp herintroduktie in het algemeen; de vroegere en huidige spreiding; de biologie van de bev ...
help
Inventarisatie en enige ecologische gegevens van polychaete wormen in de Nederlandse Waddenzee, april 1982 - november 1982 [Studentenverslag]
Arts, H. \ Cleef, R. \ 1983
help
De verspreiding en oecologie van chironomidelarven (Chironomidae: Diptera) in twee vennen in de omgeving van Oisterwijk (N.Br) [Studentenverslag]
Bijlmakers, L. \ 1983
Dit rapport is het resultaat van een onderzoek naar de verspreiding en oecologie van chironomidelarwen in twee vennen in de omgeving van Oisterwijk (N.Br.).
help
Natuurbeheer in Nederland - 2: Dieren [Boek]
Rijksinstituut voor Natuurbeheer \ 1983
Informatie betreffende verspreiding, aantallen, biotoop en voedsel, gedrag, betekenis en bedreiging wordt gegeven voor diverse vogels, zoogdieren, reptielen, amfibieen, vissen en ongewervelde dieren met het oog op afstemming van beheersmaatregelen
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.