Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 10 / 10

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="halfgeleiders"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Werklamp met lange adem \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Beerling, W. \ 2013
Licht heb je nooit te veel. Door de komst van ledlampen is het iets eenvoudiger geworden om een ‘bak licht’ te realiseren. Bovendien zijn leds helderder en is de lichtkleur beter. Maar leds zijn wel aan de prijs.
help
Baggermuziek? : rioolwater water zuiveren met CD's \ Riolering : onafhankelijk maandblad voor beleidsmakers en -beslissers in de rioleringssector / uitg. Rioolburo [Artikel]
2013
Onderzoekers in Taiwan hebben ontdekt dat je met audio-CD's rioolwater kunt zuiveren. Het relatief grote oppervlak van CD's werd als een platform gebruikt voor het aanbrengen van kleine rechtopstaande zinkoxide nanostaafjes. Zinkoxide is een goedkope ...
help
Kringloopsluiting halfgeleiderindustrie mogelijk : Thema water \ Milieumagazine : vakblad voor milieumanagement [Artikel]
Luisman, A.H.C. \ 2003
De halfgeleiderindustrie gebruikt zeer veel water. Kringloopsluiting van water is dan ook een van de innovatieve projecten waarin men onder de naam MEDEA (Micro Electronic Development for European Application) op Europees niveau samenwerkt met verras ...
help
Rood licht tegen aftakelen van potplanten : nieuwe toepassing van LED [Light Emitterende Diodes] tijdens plantentransport \ Friesch landbouwblad : officieel orgaan der Friesche Maatschappij van Landbouw : tevens orgaan van de Bond van Plattelandsvrouwen in Friesland en van de Jongerein [Artikel]
1988
Aandacht voor het zogenaamde stuurlichtonderzoek bij potplanten, waarbij het gebruik van halfgeleiders centraal staat
help
De betekenis van de microcomputer voor het energieverbruik van gebouwen. \ VV : verwarming en ventilatie : maandblad voor verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling [Artikel]
Nicolaas, H.J. \ 1982
help
Kluges Koepchen im Heizungskeller \ Test [Artikel]
1982
Een verhandeling over micro-elektronische gestuurde verwarmingsketels met btrekking tot energiebesparing.
help
The challenges of a post-industrial society. \ Journal of Home Economics [Artikel]
Quilling, J.J. \ 1982
help
Mehr Durchblick fuer Mieter \ Test [Artikel]
1982
Test elektronische Heizkostenverteiler.
help
Tweemaal zo duur per wasbeurt \ Test aankoop [Artikel]
1982
Test 7 electronische wasautomaten.
help
The home computer comes of age \ Consumers' research magazine [Artikel]
Matthews, C.B. \ 1982
Examining low-cost systems for domestic use.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.