Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="inkomsten uit arbeid"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Verder omhoog : NOP-kostprijsberekening kuikenvleessector 2003 \ De pluimveehouderij [Artikel]
Vermeij, I. \ Horne, P.L.M. van \ 2003
Berekeningen die inzicht geven in de opbouw van de productiekosten, in de schakels van de pluimveevleeskolom. De pluimveehouder kan hiermee inzicht krijgen in hoe de producteikosten in zijn schakel van de primaire keten zich verhouden tot de kosten i ...
help
Batterij, scharrel én biologisch \ De pluimveehouderij [Artikel]
Wisman, W. \ 2002
De Zeeuwse opfokker Piet Wouters is een van de weinigen in Nederland die nog voor eigen rekening en risico werkt. Hij koopt en verkoopt zijn dieren zelf en is vrij wat de voerinkoop betreft
help
'Vrijheid van handelen levert me meer op' : Theo van den Berg kiest voor vrije vermeerdering \ De pluimveehouderij [Artikel]
Duindam, D. \ 2002
Een vermeerderaar die behoorlijke investeringen en prijsrisico's in eigen hand neemt
help
'Hoeveel risico's moet een vleeskuikenhouder nog nemen, in het licht van de huidige opbrengst?' : dat vraagt Jan Scholten zich af ... \ De pluimveehouderij [Artikel]
Duindam, D. \ 2002
Het actieplan Salmonella en Campylobacter en door de verfijning van dit plan lopen de kosten steeds verder op. Meer garanties rondom het voer zijn nodig met het oog op de kwaliteit van de vleeskuikens
help
Vermeerderaar is veel slechter af \ De pluimveehouderij [Artikel]
Akkerman, G.A. \ 1990
Aan de hand van financiele resultaten van vermeerderings- en slachtkuikenbedrijven wordt aangegeven dat de vermeerderaar de laatste jaren een lager arbeidsinkomen had
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.